2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونمون مامانم داشت با تلفن صحبت میکرد 

بعد دخترخالم نمیتونست صحبت کنه تو گوشیش قسمت پیامک برام نوشت 

سلام من امشب نمیتونم پیشت بمونم چون معده ام درد می‌کنه از یطرف اونجام میسوزه باید برم خونه هوا بدم 

بعد پیام و فرستاد 😂😂😂طرف پسر بود 

اونم از اون پسرای مثبت 

تازه هیچوقت با هم راحت حرف نمیزدن 

دخترخالم گفت کاش دستمو میشکوندی تا پیام و نفرستم 

دستش خورده بود 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

یه بار رفتم فلش بدم به معلم فیزیکمون که آقا هم بودن ...دیگه داشت برام توضیح میداد چیکار کنم گفتم خواهش میکنم کاری ندارم براتون 😅😅😑یعنی بدترین سوتی بود ...اونجا آب شدم از خجالت ...دویدم رفتم کلاس 😅😅😅😅

یک هم. دارم تو کل جهان بنظرم باید جزو آدم های شانس دار اسمش تو گینس ثبت بشه 

عموم خدای خنده ست 

یکبار دوستش بهش زنگ زد 

گفت کجایی باید ببینمت باهات کار دارم 

عموم هم گفت بیرونم ده دقیقه دیگه خونه برسم بهت زنگ میزنم 😂😂🤣حالا میگی کجاش خنده داشت 

دوست عموم به تلفن ثابت خونه زنگ زده بود 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها