2777
2789
عنوان

سیده داریم اینجا؟💔🥲🤲🏻

134 بازدید | 22 پست

میشه از ته دلتون واسم دعا کنید تو این روزا مشکلم حل شه و دلم شاد شه و به چیزی که میخوام برسم🥺🤲🏻

الهی خدا هزار برابر خیر و خوبی نصیبتون کنه🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سید نیستم.. 

ولی از ته دلم برات خواستم مشکلت حل شه و اشک شوق بریزی.. 💚🙂🌱

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

خدا انتخاب نمیکنه دعاها رو 

انشاالله خدا امشب درهای رحمتش رو باز کنه و یه بارون حسابی سرت بباره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

سید نیستم..  ولی از ته دلم برات خواستم مشکلت حل شه و اشک شوق بریزی.. 💚🙂🌱

قربونت برم چقدر مهربونی شما

الهی هزار برابرش به خودت برگرده و هر چی از خدا میخوای بهت بده 

مرسی از محبتت💗

من ک نیستم  ولی دعا میکنم برسی به چیزی که آرزوشو داری🌸

الهی دورت بگردم ک من 

مرسی جونم خدا ب اندازه دل مهربونت بهت ببخشه

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

قربونت برم چقدر مهربونی شما الهی هزار برابرش به خودت برگرده و هر چی از خدا میخوای بهت بده  مر ...

قربونت برم عزیزم.. ❤

توهم برا سلامتی تو دلیم سالم بغلش بگیرم دعا کن.. 💚🤰🏻👼🏻

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡