2777
2789

سلام خانوما پسرمن ۳ سال و ۳ ماهشه .همه بازی هاش خشنه.بازی هاش بزن بزن و مشت بازیه یا کشتی گرفتن

هرجا میریم صدای همه بچه ها درمیاد تند تند میان شکایت میکنن ک خاله مارو زد یا اذیت کرد.امروز فرستادمش تو کوچه تا بچه ها بازی کنه افتاده بود دنبال همه ک بزنتشون و گازشون بگیره.اونام فرار میکردن این خوشش میومد میخندید.اسباب بازی هم ب هیچ کس نمیده هرکی بیاد خونمون سر اسباب بازیهاش دعواس

الان ناخواسته باردارم نزدیک ۴ ماهمه .حالم خیلی بده هنوز نتونستم اینو خوب تربیت کنم یکی دیگ باید بیاد.نمیدونم بچه ب دنیا بیاد چی قراره بشه؟حتما باید کلا خواب و استراحت و هرچیزیو کنار بذارم ۴ چشمی پسرمو ب پام ک بلایی سر بچه نیاره‌همین الانشم میگم تو شکممه یهو میاد شکممو میزنه میگ با نی نی شوخی میکنم میخوام بازی کنم😭😭بخدا خستم توان دومیو دیگ ندارم.چرا خدا ب من بچه داده وقتی مادر خوبیم نیستم

اصلا حالم خوب نیست .نمیدونم اینده اون بچه چی میشه.کاش خودش سقط بشه.بخدا خستم پسرم کل انرژیمو گرفته😭😭😭😭سه ساله ی جا با ارامش نتونستم برم یا کسی بیاد.هرجا میرم شکایت همه سرمن درمیاد ک وای زد یا اذیت کرد دائم باید بگم نکن نکن .خودم از این همه تذکر خسته شدم اما کاراب خطرناک و بد میکنه😭😭😭کاش خدا منو بکشه راحتشم

ببرش روانشناس کودک

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیلم خشن ندیده؟ 

تو خونه باهاش ارومید؟ 

وقتی بچه ها میان ازش شکایت کنن هرجا باشی ازش حمایت نکن و ازش بخواه از بچه ها معذرت خواهی کنه

مگرنه فکر میکنه شما پشتشی و به کاراش ادامه میده. 

البته پسربچه ها شیطونن اکثرا 

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

عزیزم پسرت روش درست بازی کردن با بچه ها رو بلد نیست حتما از مشاور کودک کمک بگیر با کمک بازی درمانی حتما روش درست تخلیه انرژی و کنترل کردن هیجانش رو یاد می گیره هم اینکه مشاوره آماده می کنه برای پذیرش بچه جدید

متاسفم که اینو میگم ولی خیلی خیلی سخته کارت

من یه دختر سه ساله دارم که اصلا دست بزن و این عادتارو نداره

پسرم که بدنیا اومد تا همین دو هفته پیش میزدش و من میمردم و زنده میشدم از ترس

خیلی روزای سختی بود 

یه دوسه هفته ای میشه که دیگه ارومه و کاریش نداره

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
فیلم خشن ندیده؟  تو خونه باهاش ارومید؟  وقتی بچه ها میان ازش شکایت کنن هرجا باشی ازش ...

ن ازش حمایت نمیکنم سعی میکنم بهش بفهمونم کارش اشتباه بوده.فبلم خشن نمیبینیم ولی کارتونا یکم توشون درگیری هست فوری اونارو ضبط میکنه.جدیدا گوشی باباشو میگیره خودش تو نت کادتون مردعنکبوتیو انلاین میبینه و حرکاتشون رو ضبط میکنه.بازیش با باباش بیشتر مشت مشت و کشتی گرفتنه.فک میکنه همه بازیا اینجورین.توخونه ارومیم ولی جایی میریم زیاد بهش بکن نکن میکنم اونم چون مجبورم

ن ازش حمایت نمیکنم سعی میکنم بهش بفهمونم کارش اشتباه بوده.فبلم خشن نمیبینیم ولی کارتونا یکم توشون در ...

پسرخواهرم از وقتی مرد عنکبوتیو نگاه میکرد خشن ده بود،، چند بار دعواش کردم الان از سرش افتاده اونم دقیقا تا پنج سالگی همین بود، اسفند میشه هفت سالش خیلی عاقل شده ماشالا

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
ووای ه پسرخواهرم از وقتی مرد عنکبوتیو نگاه میکرد خشن ده بود،، چند بار دعواش کردم الان از سرش افتاده ...

من روکارتوناش نظارت دارم جنگی نبینه ولی خودش گوشی باباشون میگیره انلاین میبینه.هرچقدم حذف میکنیم از هیستوری باز نمیدونم چجوری میاره.پسرعمه اش پی اس فور داره عاشق اونه بره خونشون اون جی تی آی بازی کنه مردمو بکشه پسرم ببینه ذوق کنه.همش عشق چیزای خشنه درحالت عادی خشن نیستا و بچه ای تا اذیتش نکنه یا اسباب بازیشو ازش نگیره نمیزنه ولی بازیاش کلا کشتی و مشت مشته.یا بچه هارو اذیت کنه.امروز رفته توکوچه میبینم این بدوبدو میره بقیه بچه ها دنبالش .این شده سردسته نیره میزنه رو ماشینا اژیرشون درمیاد بعد بدوبدو فرارمیکنن میان حیاط و میخندن

بازیاش مردم ازاریه کلا😄