سلام خانوما پسرمن ۳ سال و ۳ ماهشه .همه بازی هاش خشنه.بازی هاش بزن بزن و مشت بازیه یا کشتی گرفتن
هرجا میریم صدای همه بچه ها درمیاد تند تند میان شکایت میکنن ک خاله مارو زد یا اذیت کرد.امروز فرستادمش تو کوچه تا بچه ها بازی کنه افتاده بود دنبال همه ک بزنتشون و گازشون بگیره.اونام فرار میکردن این خوشش میومد میخندید.اسباب بازی هم ب هیچ کس نمیده هرکی بیاد خونمون سر اسباب بازیهاش دعواس
الان ناخواسته باردارم نزدیک ۴ ماهمه .حالم خیلی بده هنوز نتونستم اینو خوب تربیت کنم یکی دیگ باید بیاد.نمیدونم بچه ب دنیا بیاد چی قراره بشه؟حتما باید کلا خواب و استراحت و هرچیزیو کنار بذارم ۴ چشمی پسرمو ب پام ک بلایی سر بچه نیارههمین الانشم میگم تو شکممه یهو میاد شکممو میزنه میگ با نی نی شوخی میکنم میخوام بازی کنم😭😭بخدا خستم توان دومیو دیگ ندارم.چرا خدا ب من بچه داده وقتی مادر خوبیم نیستم
اصلا حالم خوب نیست .نمیدونم اینده اون بچه چی میشه.کاش خودش سقط بشه.بخدا خستم پسرم کل انرژیمو گرفته😭😭😭😭سه ساله ی جا با ارامش نتونستم برم یا کسی بیاد.هرجا میرم شکایت همه سرمن درمیاد ک وای زد یا اذیت کرد دائم باید بگم نکن نکن .خودم از این همه تذکر خسته شدم اما کاراب خطرناک و بد میکنه😭😭😭کاش خدا منو بکشه راحتشم