2777
2789

توافقاتی باید قبل از ازدواج انجام بشه:

- مسائل مالی قراره چطور مدیریت بشه؟

اوقات فراغت و تعطیلات قراره چطوری بگذره؟

- کارهای خونه قراره چطور تقسیم بشه؟

- قراره فرزند داشته باشید و مسئولیتهاش چطور تقسیم میشه؟

- روابط با خانواده ها و دوستا قراره چطور باشه؟

- مسائل و تعارضاتتون قراره چطور حل بشه؟

عالی... باید روی همه اینها حرف بزنید و روی جزئیاتشون توافق کنید، حتی روی کوچکترین مسائل هم صحبت کنید، آیندتون بهتر میشه. زندگی که با صحبت و تفاهم شروع بشه آینده خیلی بهتری داره.

حتی برنامه آینده و پیشرفتتون رو هم باهم توافق کنید، مسائل کاری، مالی، نحوه حل اختلاف، چیزایی که براتون خط قرمزه و لیمیت دارد و... همشون رو حرف بزنید راجع بهشون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی به خاطر تاپیکت♥️

اونی که تو شکم مادرش قلبش تشکیل نشد و سقط شد زندگی رو‌ برد:))    (درخواست دوستی قبول نمیکنم ، آقایون در تاپیک هام شرکت نکنن ، تاپیک زدم نصیحت نمیخوام پس لطفاً نه اعصاب خودتونو خورد کنید نه اعصاب منو تا وقتی که خودم ازتون راهنمایی نخواستم اصلا به خودتون این اجازه رو ندید که نصیحتم کنید!دیگه سایت نمیام خدافظ)

دقیقا از قبل ازدواج در مورد اینا ب توافق برسین من از قبل ازدواج با شوهرم توافق کردم ک روزای تعطیل ی وعده غذا درست میکنه بقیه روزها نوبتی ظرف میشوریم نوبتی تمیز کاری میکنیم یا روزای تعطیل باهم خونه رو تمیز میکنیم و در موزد مسائل مالی هم هروقت حقوق دادن قسطهارو جدا میکنیم و هرچی موند واسه مایحتاجمون تقسیم میکنیم هر ماه نوبتی ی ماه من ی ماه اون اگه لباسی لازم داشتیم میخریم هنوز بچه نداریم گفتیم باید درامدمون بیشتر بشه تا بچه بیاریم ولی سر تعداد بچه هنوز توافق نکردیم

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
من فقط می پرسم دودی نیستی ؟کار ثابت داری؟  خونه داری یامی تونی اجاره کنی؟ اگر اوکی . منم اوکی

خیلی چیزای دیگه هست که باید راجبش بدونی

کلیییی معیار های دیگه هست 

که اگه نداشته باشه 

تمام این سه موردی که گفتین هم اگه اوکی باشه ممکنه شر اون ویژگی هایی ک نداشته و شما نپرسیده بودین به باد بده

من فقط می پرسم دودی نیستی ؟کار ثابت داری؟  خونه داری یامی تونی اجاره کنی؟ اگر اوکی . منم اوکی

اشتباه میکنی باید ببینی فردا تو زندگی مریض شدی هواتو داره حاضره ازت مراقبت کنه ی غذایی درست کنه بهت بده چندتا بچه میخواد چطوری پولشو مدیریت میکنه چطوری پس انداز میکنه

وزززن فعلی بدلیل افسردگی۷۳_ارزومه دوباره برسم۵۰.                                                                       ۷۸🔓۷۳🔓۵۰🔒
ب نظرتون مردی هست که بچه نخواد؟

من تا حالا ندیدم 

اما تو همین سایت بودن کسایی که تاپیک میزدن میگفتن شوهر ما بچه نمیخواد!

ولی من بعید میدونم 

آخه زندگی بدون بچه 

چه سرمایه ای آخر عمرت داشته باشی🤕

از نظر من سرمایه زندگی میشه بچه هات

ب نظرتون مردی هست که بچه نخواد؟

اره من دیدم دیگه نمیدونم نمیخواد یا مشکل داره

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
دقیقا همین نکته های کوچیک بعده ها ممکنه باعث اختلاف های بزرگی بشه

بله... حتی اگر باعث اختلاف نشن، توافق قبل ازدواج باعث بهبود زیاد کیفیت زندگی و پیشرفت سریعتر میشه و سر مسائل الکی وقت و اعصابتون خراب نمیشه. ما هم قبل ازدواج گامل و مفصل صحبتامون رو کردیم و تا الان مشکلی نداشتیم و ورند زندگیمون خیلی راحتتر از بقیه بوده.