2777
2789
عنوان

بیاین بگین آیا کسی تجربه داره

153 بازدید | 28 پست

من بیشتر از دو سه ساله که یه حال بی انگیزگی و افسرده دارم یعنی از وقتی که کرونا اومد اینطوری شدم 

بی انگیزم نسبت به همه چیز بی حس و بی تفاوت شدم نمیدونم چمه مثلا هیچی شادم نمیکنه خوشحالم نمیکنه هیچ حس خاصی ندارم و اصلا انگار حافظم ضعیف شده تمرکز ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا عاشق سلبریتی مورد علاقم هستم قبلا انقدر عاشقش بودم و حساس بودم نسبت بهش ولی الان بی تفاوتم نسبت بهش یا شغلی که میخوام در آینده داشته باشم بی تفاوتم نسبت بهش نمیدونم چرا اینجوری شدم خیلی وقته اینطوریم نا امیدم از زندگیم

سعی کن تو زندگیت مشغول کاری باشی که تو فکر نری

چجوری خودم و مشغول کنم من حتی حال و انرژی ندارم که از تختم بلند شم چهار روز رفتم مسافرت همین دیشب برگشتم فکر میکردم میرم مسافرت خوب میشم ولی نشدم 

اخه چرا مگه چند سالته 

نمیدونم مثل مرده ها هستم از زندگیم لذت نمیبرم و چند وقتیه که این بی حسی و بی تفاوتی و بی علاقگی نسبت به همه چیز و همه کس اومده سراغم ۲ ماهه دیگه میرم تو ۲۰ سال

اخه چرا مگه چند سالته 

بعد اصلا نمیدونم چجوری توصیف کنم حالم و یه جوریم حال و احوالم و چشمام مثل آدمیم که خوابش میاد و کسله و تو اتاق خلقم تنگ میشه همه ی اوقات فکر میکردم از بی خوابیه ولی نیست

عزیزوم برو مشاوره  

من تو روستا زندگی میکنم و تو یه شهرستان کوچیک مشاور و روانشناس نداره ار طرفی اصلا عزت نفس صحبت با مشاور و ندارم 

شما راهی سراغ ندارین من خوب شم؟میخوام درس بخونم آخه پشت کنکورم نمیتونم درس بخونم 

سنی نداری دخترم چرا اینطوری با دوستات برو تفریح

دوستی ندارم اصلا😭فقط دوتا یکیشون که مثل خودم پشت کنکوره یکیشونم ازدواج کرده فقط مجازی ارتباط دارم باهاشون بعد جایی که زندگی میکنم کجا برم تفریح مثلا من تهش بتونم برم مسافرت با خانوادم یا مثلا برم خارج شهر تفریح با خانوادم