2777
2789
عنوان

تو رو خدا راهنمایی کنبد

62 بازدید | 13 پست

من ۱۳ سالمه و تو ۱۰ سالگی راجب رابطه ج*نسی فهنیدم . امروز داشتم سطل اشغال گوشی بابام و خالی میکردم یهو یه فیلم دیدم که دو تا مرد داشتن با هم س*ک *س میکردن . 

یعنی خودش دانلود کرده یا به صورت خودکار از تلگرانی جایی اونده تو گوشیش ؟

از یه طرفم میخوام به مامانم بگم از یه طرفم میگم نه 

بعد اگر حالا بهش بگم مامانم بگه تو اینارو از کجا میدونی چی

کمکم کنید لطفا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال   پاک کن بریز دور یسری چیزارو باید تو قلبت نگه داری

البته اینو بهتر نگه هم نداری 

و فراموش کنی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
لازم نیست ب مامانت بگی ب تو چه ک میری سطل آشغال گوشی باباتو چک میکنی. مامانت لازم باشه خودش می فهمه ...

من چیزی و چک نکردم داشتم گوشیشو خالی میکردم منم از بقیه راهنمایی خواستم نه این که بلند بشی بیای بگی اینجا به توچه مجبورت نکردن پست بزاری

من چیزی و چک نکردم داشتم گوشیشو خالی میکردم منم از بقیه راهنمایی خواستم نه این که بلند بشی بیای بگی ...

تاپیک خواستی نظر خواستی‌ انتظار داری چی بگم. بهرحال ب شما ربطی نداره اصلا. 

عزیزم خودت میگی توی سطل آشغال گوشیش بوده، شاید خودبه خود دانلود شده باشه یا شاید یک دوست ناخلف براش فرستاده اونم پاکش کرده. این چیزی نیست ک بخواهی ب مامانت بگی و زندگی تون دچار تنش کنی...البته شما هم کار درستی نکردی به حریم شخصی پدرت سرک کشیدی، فرق نمیکنه گوشی هرکس چ پدر چ مادر حریم شخصی هست و فرزندان بدون اجازه نباید سرک بکشن...شما هم اصلا دیگه ب این موضوع فکر نکن...الان این سرک کشیدنت چیزی برات نداشته جز اینکه فیلمی دیدی که نباید میدیدی، روحت و آرامشت بهم ریختی، بعد ذهنت درگیر کردی ک نکنه پدرت خطاکاره، عذاب وجدان داری. ک ب مادرت بگی یا نگی، تازه ب فرض هم ب مادرت بگی زندگی خودتون بهم میریزی.

چیزی نمیخواهد به مادرت بگی چون معلومه پدرت این کاره نیست وگرنه گوشیش پر بود از این فیلم ها،،این جریان اتفاقی بوده.. و خودت هم چیزی ک دیدی از ذهنت بیرون کن...دیگه هم هیچوقت سراغ گوشی کسی نرو حداقل بخاطر آرامش خودت ..چشم تو پاکه با دیدن این چیزها نذار آلوده بشه عزیزم 

خود پدرت ازت خواست گوشی شو خالی کنی؟

نه ولی یه اسکرین شات بود مال خودم بود میخواستم پاکش کنم بعد گوشیش چند وقت بود پر شده بود گفتم بزار سطل اشغالشو خالی کنم 

بابامم به اینکه دست به گوشیش بزنیم مشکلی نداره حالا چه من چه مامانم و خواهرم