2777
2789

یک فرصت عااالی جهت احیا کسب و کارهای اینترنتی

#همکاری_در_فروش 🤝 با درآمد ماهیانه ۵۰۰ هزار تا ۱۵۰ میلیون تومانی از فروش محصولات

😀 یک فروشگاه اینترنتی کاملا رایگان به همراه پنل اختصاصی داشته باش

😀سرمایه از ما، فروش از شما؛ با پورسانت تا ۴۰ درصد 🔥

😀اطلاعات بیشتر و ثبت نام. 

بدون هزینه💯

👉👉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما تراسته

چیه ؟

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی
از طریق لینک زیر عضو سایت میشید و یه فروشگاه برا خودتون میزنید و پورسانت میگیرید

اگه فروش بره پورسانت هست دیگه درست ؟اکه نره چی

وفاداری سبک نجیب زادهاست خیانت از کمبود محبت نیست از تنوع طلبیه....کسی که واقعا تو رو بخواد نمیتونه ثانیه ای  باکسی دیگه ای بگذرونه اینکه با یک نفر باشی هم به خودت لطف کردی هم به جسمت احترام گذاشتی

برا هر فروشتون پورسانت دریافت میکنید میتونید از طریق برنامه های مجازی تبلیغ داشته باشید هر کسی از طریق لینک فروشگاه شما عضو نادی کالا بشه پورسانت میگیره

بله اگه فروش داشته باشی پورسانت میگیرین و اگه کسی هم از طریق لینک شما وارد بشه پورسانت میگیرید

کجا باید لینک گذاشت ؟

من نتونستم ثبت نام کنم .پیام تاییدی که برا خطم اومده ر  تایید نمیکنه

ثبت نامش که خیلی آسونه یه اسم برا خودت بزن مثلا نادی کالا آنلاین مثلمن که این اسمو زدم