2777
2789

میشه حستونو راجبم بگین خسته شدم از بس تو فکر بودم 

من پشیمان نیستم ، اما نمیدانم هنوز ؛ دل چرا در بازی نیرنگ ها یکرنگ بود ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگلی جذابی  یکم مغروری ولی به دل میشینه تو بهترینی خودتی

حس ششمی؟ 

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

لباست کرمه؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
نینی یار درخواست بده برات عوض کنه.... بابت امضات🙂

نمیکنن عزیزم

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
خوشگلی جذابی  یکم مغروری ولی به دل میشینه تو بهترینی خودتی

میشه بگی کسی ک دوسش دارم وفک میکنم اونم دوسم داره چرا هیچی نمیگه دلیل سکوتش چیه 😗

من پشیمان نیستم ، اما نمیدانم هنوز ؛ دل چرا در بازی نیرنگ ها یکرنگ بود ...!