2777
2789

لطفا راهنماییم کنید من ارشد دانشگاه آزاد قبول شدم و برای ثبت نامش نیاز به ریزنمرات هست! من سیستان و بلوچستانم و دانشگاه تهران خوندم,یعنی باید برم تهران برای ریزنمرات؟ هیچ راه دیگه ای نیست؟

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید

نه از سایت درخواست میدی

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

منم پارسال ارشد آزاد قبول شدم ریز نمرات نداشتم رفتم دانشگاه آزاد ثبت نام کردم گواهی موقت پایان تحصیلات داشتم بردم و مدارک شخصی مثل شناسنامه و کارت ملی و یه سری فرم هم اونا دادن پر کردم و پول واریز کردم ثبت نامم انجام شد و تموم شد ترم بعدش بهم زنگ زدن که چون ریز نمرات ندارین بیاین اینجا بهتون بگیم برین محضر تعهد بدین و اینجور چیزا ... که هنوز هم نرفتم الات دارم میرم ترم 3 

مشکلی پیش نمیاد نگران نباشین نهایت اینه که بگین بعدا میارم ولی ثبت نامت رو انجام میدن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه از سایت درخواست میدی

من سال۹۵ فارغ التحصیل شدم،سایت هم گذرواژه و رمز میخواد که من ندارم!!بعدشم اینی که از سایت میگیریم معتبره ؟

در حقیقت ما همه«بشر» بودیم ،تا اینکه«نژاد» ارتباطمان را برید،«مذهب» از یکدیگر جدایمان ساخت،«سیاست» بینمان دیوار کشید و« ثروت» از ما طبقه ساخت...! لطفا لایک نکنید
منم پارسال ارشد آزاد قبول شدم ریز نمرات نداشتم رفتم دانشگاه آزاد ثبت نام کردم گواهی موقت پایان تحصیل ...

عزیزم خدا خیرت بده منم هدفم اینه فعلا ثبت نامم انجام بشه حالا بعدا میرم میگیرم ریزنمراتو,چون شاغل هم هستم الان اصلا شرایط رفتنو ندارم

پس خیالم راحت باشه؟

من سال۹۵ فارغ التحصیل شدم،سایت هم گذرواژه و رمز میخواد که من ندارم!!بعدشم اینی که از سایت میگیریم مع ...

بله الان اکثر کارای فارغ التحصیلی و این موارد آنلاین شده ، تماس بگیر با آموزش دانشکده کارشناسیت

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

عزیزم خدا خیرت بده منم هدفم اینه فعلا ثبت نامم انجام بشه حالا بعدا میرم میگیرم ریزنمراتو,چون شاغل هم ...

آره بابا خیالت راحت برو ثبت نام کن من ترم 3 هستم هنوز براشون نبردم 

بله الان اکثر کارای فارغ التحصیلی و این موارد آنلاین شده ، تماس بگیر با آموزش دانشکده کارشناسیت

امیدوارم حل شه😓

آره بابا خیالت راحت برو ثبت نام کن 

ثبت نام اولیه اش اینترنتی هست فکر کنم بعد باید بریم مدارک تحویل بدیم درسته؟شما رشتت چیه اگه فضولی نباشه البته

ثبت نام اولیه اش اینترنتی هست فکر کنم بعد باید  بریم مدارک تحویل بدیم درسته؟شما رشتت چیه اگه فض ...

آره اینترنتی یه سری چیزا رو بارگذاری کردیم بعدش گفتن و حضوری رفتیم ثبت نام کردیم 

حسابداری میخونم

آره اینترنتی یه سری چیزا رو بارگذاری کردیم بعدش گفتن و حضوری رفتیم ثبت نام کردیم  حسابداری میخ ...

موفق باشی عزیزم🥰

تو دفترچش نوشته به سایت مربوطه برید و ثبت نام کنید و نوشته برای ثبت نام این مدارک لازمه:مدرک تحصیلی و ریزنمرات و فتو شناسنامه و ....

برا همین استرس دارم 😓

موفق باشی عزیزم🥰 تو دفترچش نوشته به سایت مربوطه برید و ثبت نام کنید و نوشته برای ثبت نام این مدارک ...

نه بابا استرس نداشته باش من یادمه فکر کنم همون مدرک لیسانسم رو به جای ریز نمرات بارگذاری کردم یعنی دوبار مدرک لیسانسم رو بارگزاری کردم سیستم که نمیفهمه این چی هست فقط عکس بارگزاری میشه یادمه فقط گزینه هایی که ستاره داشت و واجب بود رو بارگزاری کردم چیز مهمی نیست نگران نباش 

شما چی قبول شدین ؟

ریز نمرات که تو سایت فایده نداره باید کارشناس رشته امتحانات و مسوول آموزش برات مهر و امضا کنه 

اره منم همینو میگم😓😭یعنی باید برم تهران؟

اون دوستمون میگه فعلا ثبت نامت میکنن بدون ریزنمرات

نه بابا استرس نداشته باش من یادمه فکر کنم همون مدرک لیسانسم رو به جای ریز نمرات بارگذاری کردم یعنی د ...

خب خداروشکر ان شاالله بخیر بگذره

ممنون ازت🥰