2777
2789
عنوان

تنهام بچه ها بیاین باهم حرف بزنیم

191 بازدید | 37 پست

من ۴ساله ازدواج کردم و شهر همسرم زندگی میکنم.الانم۶ماهه باردارم

شوهرم خیلی درونگرا و کم حرف هست.با خانواده شوهرم رفت و امد خیلی کم دارم چون جمع و شخصیتامون بهم نمیخوره.

چیکار کنم به نظرم خیلی از این شرایط دارم حرص میخورم

تنها مشکل شوهرتون درون‌گرا بودنش هست؟

اخلاقش خوبه؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه عزیزم ان شالله به سلامتی فارق بشی منم ماه۸ بارداریم.اره تو این شرایط واقعا ادم کسی رو میخواد که کنارش باشه .ولی حرص نخور چند تا کتاب بگیر وقتی حوصلت سر میره بخون

خب شام درست کن با همسرت برین بیرون بخورید 

برید سینما کافی شاپ بازار 

اینجوری حداقل کمتر احساس تنهایی میکنی

شازده‌کوچولو‌پرسید:‌ -آدمایی‌که‌تنهان‌تو‌تنهاییشون‌کجا‌میرن؟ روباه‌گفت: -توخودشون واینو‌بار‌ها‌از‌عمق‌وجودمون‌حس‌کردیم🕴️!
مبارک باشه عزیزم ان شالله به سلامتی فارق بشی منم ماه۸ بارداریم.اره تو این شرایط واقعا ادم کسی رو میخ ...

😍مبارک شما

خیلی بی حوصله شدم.کتاب زیاد دارم و میخونم ولی الان اصلا نمیتونم!فقط میزارم کنارم🥲

من که چند روزه از شوهرم متنفر شدم همش یاد کارا خونوادش و خودش میفتم حتی نمیتونم تو صورتش نگاه کنم

منم همینطورم همش دارم تو خودم حرص میخورم

میگم بزار ایندفعه که دیدمشون چنتا کنایه بهشون بزنم

چرا اونجا دوست پیدا نکردی؟ با هم برید بیرون و گردش و اینا

شوهرم خودش اهل ارتباط و اینا نیس.منم که با دوتا از خانم دوستای خودش صمیمی شدم بدش میومد،میگم برم اونجا،بگم بیان...جوری رفتار میکنه انگار که منصرف میشم اصن

منم همینطورم همش دارم تو خودم حرص میخورم میگم بزار ایندفعه که دیدمشون چنتا کنایه بهشون بزنم

ولشون کن اصلا ارزش ندارن .فکر بچه باش اگه حرص بخوری یه وقت رو اونم تاثیر میذاره. مادرشوهر من طبقه بالامونه تا ۷ ماهگی اصلا یکبارم سراغمو نگرفت انقد بی مهر و عاطفن