راهنمایی میخام واقعا چطور باهاش رفتار کنم هر وقت باهاش حرف نزدم بجای اینکه بیاد حرف بزنه قهر کرده رفته😐🥴مثلا دیروز زنگ زدم پیام دادم جواب نداد با اینکه زنگ زدم مشغول حرف زدن بود زیاد اینجور نیستم ک گیر بدم ولی خیلی تکرار کرد ناراحت شدم اومد خونه سلام داد جواب ندادم گف چته گفتم وقتی ت جواب منو نمیدی منمم ج نمیدم بعد گفته نده و قهر کرد دیگ حرف نمیزنه 😐😐😐😐😐
شوهر من بدتر جالبه مامانشه بدارازخودشه مثلا دربازکنه لبخندنداشته باشی یا حالت خوب نباشه بجای اینوه بگه چته سکوت وقهر.من۱۲سال زندگیم اینه خیلی سخته.کاش نازکشیدن بلد بودن ازاون مادرهمچین بچه ای میاد دیگه
من اینکاررو کردم الان ۳ماه قهریم ولی مهم نیست بعد۱۲سال خسته ام بزار تا جای که میتونه بتازه هرچند چندروز داره صحبت میکنه من دیگه نگاه نمیکنم انگار زده شدم
این دفعه من کوتاه نیومدم و وایستادم خودش بیاد جلو فکر کرد من مثل همیشه پیشقدم میشم ولی نشدم و خودش گفت چند روز اگه نمیومدم صدات نمیکردم تو هم حرف نمیزدی که گفتم نه
شوهر چیه دادتش من یبار باهام دعوا کرد در حد زدن منم زدما ولی فهمیدم زیاد بد نمیزنه وگرکه که زورم نمیرسید بعد تا چند هفته حرف نمیزدیم رفت یدونه گردنبند خرید به اسم خودم برد اویزون کرد تو اینه ماشینم دیدم اشکم در اومد خیلی منو دوست داره ولی اون موقع فشار روش بود درکش میکنم بعد اون دیگه اصلا دعوا نکردیم بحثمونم بشه مکان رو ترک میکنه بیچاره من میرم دنبالش میگم چی شد کم اوردی 😅