2777
2789
عنوان

خانما باردار بیاین

185 بازدید | 10 پست

هفت ماهمه بعضی وقتا بچم کم تکون میخوره ولی یه روز از صبح تا شب تکون میخوره خیلی نگران میشم. چرا اینجوریه؟   

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

من خودم یه هفتمه... نمیدونم عزیزم🙂 ببخشید...

انشالله به سلامتی نینیت بغل کنی گلم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم یه هفتمه... نمیدونم عزیزم🙂 ببخشید...

حداقل باید ۴ هفته رو رد کرده باشی مشخصه شه بارداری

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
حداقل باید ۴ هفته رو رد کرده باشی مشخصه شه بارداری

خودمم رفتم تو فکر یه هفته مگه میشه😁

بیبی چک زدم مثبت شد علائم هم دارم. یه چند رو دیگه میرم سونوگرافی

خب همین که بی بی مثبت شده یعنی حداقل ۳. ۴ هفته رو ردی کردی که علائم داری

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
منم ۷ماهمه گاهی بیشتر تکون میخوره گاهی اصلا 

عزیزم سنوگرافی ۷ماهگی رفتی

عزیزم سنوگرافی ۷ماهگی رفتی

نه من آخر ۶ماهم امروز نوبت دکتر دارم شاید برام بنویسه

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.