2777
2789
عنوان

تولیدی خیاطی

901 بازدید | 33 پست

بچها من یه کاری تو تولیدی پیدا کردم خیاطی هست منتهی بیمه نداره  و ناهار با خودمه ساعت کاریش بین ۸ تا ۴ بعد از ظهره. سرویس رفت و برگشت باخودشونه.  حقوق ماهیانه ۳تومن هست بستگی ب پیشرفت کار هم داره ک ممکنه بیشتر هم بشه ‌ در ماه یه روز مرخصی دارم . جمعه ها تعطیله  چطوره؟؟ خوبه برم؟

برای شروع بد نیست

ولی در کنارش دنبال کار بهتر هم باش...سعی کن تجربه کسب کنی

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکاری دقیق باید انجام بدی ؟

من خودم تولیدی داشتم 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
تو کار دوخت و دوز لباس

یعنی پشت چرخ خیاطی میشینی ؟

یا کارهای وسطو انجام میدی مث نخ گرفتن تا کردن برگردوندن؟

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
پشت چرخ 

برای پشت چرخ خیییلی کمه باز اگه کار وسط بود میشد یه طوری گزروند

خودت خیاطی کامل بلدی ؟

برای پشت چرخ خیییلی کمه باز اگه کار وسط بود میشد یه طوری گزروند خودت خیاطی کامل بلدی ؟

عزیزم شما تولیدی داشتی قبلا از کجا باید شروع کرد مثلا چه کاری پر فروش تره 

💚حیوانم ارزوست 💚
عزیزم شما تولیدی داشتی قبلا از کجا باید شروع کرد مثلا چه کاری پر فروش تره 

بله عزیزم من طراحی و و صفر تاصد کار دستم بوده تو همه چی هم تجربه دارم 

الان پرفروش ترینش تریکو هست 

بله عزیزم من طراحی و و صفر تاصد کار دستم بوده تو همه چی هم تجربه دارم  الان پرفروش ترینش تریکو ...

مرسی عزیرم فعلا میخام ی تولیدی کوچیک بزنم دوخت روبالشتی وسرویس اشپز خونه چطوره ؟و فروشش

💚حیوانم ارزوست 💚