2777
2789

می‌گم با چادر کوله نامناسبه؟ کوله‌م مشکی اسپرته فقط نمی‌دونم سایزش مناسبه یا نه.

رشته‌‌م مامائیه.

چه نکاتی به ذهنتون میاد راهنماییم کنید؟ کلاسای مامایی محیطش از پرستاری جدائه با توجه با این‌که تو یه دانشکده‌ن؟

چطور درسا رو بخونم که برسم؟

می‌تونم‌ کارم بکنم؟

کلاسا چه روزائیه؟

🤐😬

سوتیاتونو بگید. 😂

😂

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکوریا کشیدن بیرون ترمکا فرو کردن🤦🤣

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

امشب دل من هوای دانشگا کرده👩‍🦯

برو لذت ببر،بهترین روزای عمرته دانشگا و خوابگا

هم درس بخون هم زندگی کن 

هر جورم دوس داری کوله بذار نذار و ...

کاربری مث دسته گلمو ک از ۹۹ داشتمو زدن ترکوندن ،سر چی؟🤐                                   
😂😂😂 ولی حالشونو خریدارم

آره خدایی

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

کوله با چادر جالب نیست 

کلاسام ک بستگی داره خب ترم اول چطوری بهتون واحد بدن دیگ ساعت و روزشم مشخص میشه.. 

مثلا ترم اول من شنبه و دوشنبه بود فقط 

بعد اینکه کارم میتونی بکنی ولی کارایی ک مناسب تایم دانشجو باشه دیگ یا باید شیفتی کار کنی یا کارت دست خودت باشه 

یا کاری باشه ک ساعتش منعطف باشه 

من هم درس میخونم هم کار میکنم سخته ولی خب بستگی ب خودت داره یکم بگذره عادت میکنی