2777
2789
عنوان

برای افسردگی رفتم پیش روانپزشک

146 بازدید | 5 پست

بچه ها حدودا چند ماهیه که افسردگی قدرت انجام هر کاری رو ازم گرفته.از چیزایی که سابقه لذت می‌بردم دیگه لذت نمی‌برم.حال و حوصله ی هیچی رو ندارم.دکتر برای من دارو های الانزاپین و فلوکستین تجویز کرد .با فلوکستین مشکلی ندارم ولی الانزاپین فوق العاده خواب آوره برام و گیجم می‌کنه نمیتونم کارامو انجام بدم.رو دارو نوشته ظهر بعد از غذا.میخواستم بدونم اگه تجربه ای دارید در این زمینه راهنماییم کنید.تا حالا داروی ضد افسردگی مصرف کردین؟

عزیزم بگو‌ب دکتر جایگزین الانزپین کنه.ی قرصی.بعد درکناردارو باید روان درمانی هم بری.تا اثرکنه.چون تاثیردارو‌موقته

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1 به هیچکس نگو دارو مصرف میکنی اذیتت میکنن ، حتی اگه ادای روشن فکری دراوردن هم بشون نگو

۲ ممکنه داروهات خوشبینت کنه بیش از حد خودت مواظب باش و قبل از هر حرفی و صمیمیتی  دو مرتبه سبک سنگین کن

۳ داروت هر مشکلی که داره با دکترت حلش کن و از کسی کمک نگیر 

من یه روانشناس خوب رو بیشتر از روانپزشک قبول دارم. اگه میخوای مشکلت اصولی حل بشه، پیش یه روانکاو خوب برو، دارو تاثیر منفی زیادی رو روند زندگیت میزاره و خیلی جالب نیست...