2777
2789
عنوان

شوهر هول

| مشاهده متن کامل بحث + 1761 بازدید | 33 پست
شایدم میرف خواستگاری ولی خودش دخترارو پسند نمیکرد.. خیلی از پسرا میرن خواستگاری و دیگه برنمیگردن :/

غلط کرد ، قبلا گفته بود من نمیپسندیدم اما خب دختر عموشو ک گفت فهمیدم دروغ میگفته هیچکی نمیپسندیدتش

دختر عموشم بخاطر مهریه بهم زدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه دیگه چیکارت کنم همیشه بهونه میاری! راست میگه همیشه باددارم اززندگیم راضی نیستم  قبلا ک ک ...

نیازهاتو بهش بگو. نه به حالت غرغر. مثلا بعد رابطه که خلوت کردین. اگه نسبت به گذشته تغییر کرده پس میتونه بهترم بشه. باهاش زیادم بداخلاقی نکن. سردش نکن. اگه این زندکیو نمیخوای که بزار برو .ولی اگه میخوای بمونی اوضاعو از اینی که هست بدتر نکن.

میگه دیگه چیکارت کنم همیشه بهونه میاری! راست میگه همیشه باددارم اززندگیم راضی نیستم  قبلا ک ک ...

به خودت اینجور بد و بیراه نگو. تو حق داری همه لایق یه زندگیه با محبت و عشقن. ولی حالا که اون تو بروز احساسات ضعیفه تو باید هلش بدی

غلط کرد ، قبلا گفته بود من نمیپسندیدم اما خب دختر عموشو ک گفت فهمیدم دروغ میگفته هیچکی نمیپسندیدتش ...

خب میگی به خاطر مهریه بهم زده.. چه ربطی به همسر شما داره ک نپسندیتش
اون که عمر چسر عموشو میشناخت اگه نمیپستدید از اول قبولش نمیکرد خو:/

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
نیازهاتو بهش بگو. نه به حالت غرغر. مثلا بعد رابطه که خلوت کردین. اگه نسبت به گذشته تغییر کرده پس میت ...

زندگیو نمیخوام دوست دارم با یکی دیگه شروع کنم دوتا بچه دارم نمیدتتشون ، بیچاره بچه هامم حوصله ندارم بدرفتاری میکنم باهاشون ، بهش میگم رعایت هم میکنخ تقریبا ، وای به وقتی یکیو نخوای میشی من !

کلا از دلم رفته فقط دلم میخواد عذاب بکشه فکرم شده انتقام ازش همه اش تو تصوراتم دارم ازش طلاق میگیرم یا چند نفرو فرستادم کتکش بزنن

میل جنسیسمم خیلی کم شده 

خب میگی به خاطر مهریه بهم زده.. چه ربطی به همسر شما داره ک نپسندیتش اون که عمر چسر عموشو میشناخت اگ ...

راست میگی 😐

در کل شوهرم هول ، همرو میپسندیده 

باز یه نامزد دیگه کرده باورم نمیشد، خدایا منو ببخش اما طرف زشت و کوتاه و سیاه چهره ، نمیدونم واقعا ملاک ازدواج چی بوده شوهرم

زندگیو نمیخوام دوست دارم با یکی دیگه شروع کنم دوتا بچه دارم نمیدتتشون ، بیچاره بچه هامم حوصله ندارم ...

کلا داری اشتباه میری فکر میکنی اینکه ۱۰ جا رفته نشده بعد با تو شده دلیل خوب یا بد بودنشه ..نه قسمتش شما بودی داری زندگیتو سرد و داغون میکنی سر فکرای الکی

کلا داری اشتباه میری فکر میکنی اینکه ۱۰ جا رفته نشده بعد با تو شده دلیل خوب یا بد بودنشه ..نه قسمتش ...

بله عزیزم ، بیشتر از گذشته عذاب میکشم اول زندگی بخاطر یه غذا باید کتکم میرد!!!این یکی از دلایل مژخرف کتک بود 

حالا اگر بیینم کسی شوهرش دست بزن داره میگم جداشو 

شاید اوضاع درست بشه اما طرف دیگه زنده نیست تبدیل به یه ادم افسرده و داغون میشه 

شوهرم منو تو جمع کتک زد حامله بودم کتک میزد زایمان کردم میزد خونوادمم که هیچ نگاه!

خدا جچور میخواد نشونم بده