2777
2789
عنوان

شوهر هول

1742 بازدید | 33 پست

شوهرم خیلی هوله 

یکبار نامزد کرده بوده 

دیشبم گفت دختر عموشو رفتنو کاراشونو هم کرده بودن ک کنسل شده بوده 

یک عالمه هم خواستگاری رفته!

خیلی حس بدی دارم خاک تو مخ من ک هیچکی اینو نمیپسندیده و من خر پسندیدم 

بعد این همه تلاش اومده منو گرفته بعد ی؟؟!!

کتکم میزد فوش و بدرفتاری بی توجهی!!!!

خیلی ناامیدم کسی میتونه باهام حرف بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چجور شوهری هست؟ اگه خوبه که بیخیال گذشتش

حالا خوب شده اما خب همچنان بی توجه 

بی احساسه 

احترام و محبت تو جمع برام عقده شده 

تو جمع کتکم زد فوشم داد ،دلم میخواد تو همون جمع جبران کنه اما هیچ، دوسش ندارم زندگی برام سخت شده

گذشته هرکسی به خودش مربوطه و چون نمیتونی تغییر بدی بیخیال شو ولی واسه بد رفتاریاش یه فکری باید بکنی ...

حالا خوب شده اما دلم نیست

میخوام عصری پاشم برم روانپزشک بهم قرص بده کوفت کنم بیخیال شم 

شایدم میرف خواستگاری ولی خودش دخترارو پسند نمیکرد.. خیلی از پسرا میرن خواستگاری و دیگه برنمیگردن :/

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
میفهمم حق داری. چند ساله ازدواج کردی؟ بچه داری؟ راجع به این مشکلا صحبت میکنی چی میگه؟

میگه دیگه چیکارت کنم همیشه بهونه میاری!

راست میگه همیشه باددارم اززندگیم راضی نیستم 

قبلا ک کتک میخوردم عاشقش بودم برام مهم نبود با کتکا هم میخندیدم اما حالا ک کاریم نداره خودم نمیخوام ! بچه دارم 

نمیدونی چقدر حسادت بده ، یکی از شوهرش تعریف میکنه میخوام بترکم خداشاهده ۲،۳سالی هست اینجور شدم عقده ای عقده ای حالم از خودم بهم میخوره چقدر چندشم من