2777
2789

برا دیدنشون رفتیم چی باید ببرم؟ 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی

یعنی شیرینی نبرم؟ 

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

معمولا طرفای ما پتو و ظرف و وسایل برقی میبرن

نه در این حد نمیخوام که برا سوغات به زحمت نیوفته، در حد خوراکی چیزی

همون شیرینی ببری بهتره  

ممنون🌹

با احترام بنظرم رسم مزخرفیه ملکه چیزی نمیلریم نهایت یه جعبه شکلات یا شیرینی

آخه رفته کربلا نزاییده که پتو ببریم براش 

بعدشم این چشم روشنی ها برا قبلا بوده ک آدم تو عمرش یبارم کربلا نمی‌رفته  نه الان ک خداروشکر مسافرتا وزیارتا زیاد شده

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!
با احترام بنظرم رسم مزخرفیه ملکه چیزی نمیلریم نهایت یه جعبه شکلات یا شیرینی آخه رفته کربلا نزاییده ...

حرف دلمو زدی 

والا تو این بی پولی آدم خرج خودشو به زور میده بعد کادو هم برا هر مناسبتی ادم باید ببره 

دقیقا الان که همه میرن کربلا لازم به اینکارا نیست 

:):)     :)