من زندگیم خیلی درب داغونه انقدر خدارو التماس کردم نمیدونم دیگه چیکار کنم خدا هم که انگار منو نمیبینه کلا منو بلاک ریپورت کرده!ولی خب اعتقاد دارم دعا در حق هم مستجابه یه سوره کوچولو ایه هر چی به دلتون افتاد برام بخونید و از ته ته دلتون بخواین خدا زنذگیمو درست کنه تا اخر امسال عروس بشم خوشبخت بشم!اسمو حاجتتونو کامنت کنید منم واستون بخونید الهی به حق امام حسین و امام رضا هر کس اینکارو کرد خدا خوشحالو خوشبخت و حاجتشو بهش بده.
در توصیه های آیت الله بهجت (ره) آمده است که؛ دخترانی که می خواهند ازدواج کنند و همسر دلخواهی به خواستگاری آنان نیامده است ،نماز جعفر طیار (ع) بخوانند و پس از آن دعای که در زادالمعاد مجلسی آمده (این دعا از امام جعفر صادق (ع) توسط مفضل بن عمر روایت شده و در مفاتیح در ضمن نماز جعفر طیار ذکر شده است) خوانده شود و بعد از آن به سجده رود و تلاش کند که حتما گریه کند گرچه به مقدار کم و همین که چشمش را اشک گرفت حاجتش را از خدا بخواهد. و این اعمال را تا زمانی که حاجتش روا شود انجام دهد، و اگر حاجتش روا نشد بداند که یا کم خوانده و یا با اعتقاد کامل نخوانده است.
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برات ایت الکرسی خوندم ۷تا امیدوارم حاجت بگیری وهرچه زودتر اونچه از خدا میخوای بهت بده وتوی خوشبختی وارامش زندگی کنی عزیزم توی این ماه حتما زیارت عاشورا بخون امام حسین واقعا معجزه میکنه من وقتی بچم مریض بود کلی دعا کردم و ختم وچله انجام دادم اما متاسفانه انگار خدا خواست بهم قدرت اما حسین رو برای شفای بچم بهم نشون بده من اصلا راجب چله ایت الله حق شناس نمیدونستم تصمیم گر فته بودم انجامش بدم اما نمیتونستم خیلی حالم بد بود با یه بچه دکتر جواب کرده که بدون ذره ای تردید میگفتن این روزا تا میتونی بغلش کن از این روزا لذت ببر میخواستم خفشون کنم از بس براشون مرگ ومیر عادی بود اینطور مثلا منو دلداری میدادن من بخشیدمشون اما خیلی قلبم تیکه تیکه کردن هیجی بهشون نمیگفتم اما ذره ذره اب میشدم میسپردمشون به خدا سر بیماری خیلی اذیت شدم دکتراگفتن عملش نمیکنن چون امکان زنده موندنش ۱۰درصده از۶ماهگی فهمیدیم مریضه همه جا بهترین دکترا بردیمش همین گفتن وازهمه جا ناامید بودم امام حسین بواسطه چله ایت الله حق شناس جون بچمو نجات داد یه نفربهم پیشنهادداد این چله زوانجام بدم متاسفانه چون زیاد مذهبی نیستیم نمیتونستم شرایطش رو بجا بیارم تا یه نفر بهم معرفی شد که خانوم مومن ومستجاب الدعوه ای هستش ایشون این چله رو بجای من انجام دادن بعد چندروز ازچله گذشته بود که یه شب خواب دیدم بچم از رو تخت بیدارشد وآب خورد گفت سلام برحسین بچه من هنوز بلدنیست کامل حرف بزنه اما توخوابم اینطور گفت چندوقت گذشت که یه دکتزگفت عملش میکنه اما با مسئولیت خودمون وتضمین نمیکنه ما سپردیم امام حسین گفتیم عمل کنه که خداروشکز بچم صحیح وسالمه الان خدا هیچکسو بیمار نکنه که بدترین درده هیچ چیز بهتر سلامتی نیست اگه بتونی خودت این چله انجام بدی عالیه واقعا معجزه میکنه محال ترین حاجت هارو میده امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت کنم برایزمنم دعا کن وهمینطور برای پایداری ارامش زندگیم و سلامتی هممون همینطور که هست امیدوارم خودت هم هیچیوقت سختی وبیماری نکشی همشه سلامت ودرارامش باشی
برات ایت الکرسی خوندم ۷تا امیدوارم حاجت بگیری وهرچه زودتر اونچه از خدا میخوای بهت بده وتوی خوشبختی و ...
خیلی زیاده نمیتونم انجام بدم هفت روزی که پریودمم که مامانم باید انجام بده اونم ام اس داره نباید خسته بشه مرسی بهم گفتی ولی دیگه به این چیزا امیدی ندارم عزیزم ایشالا خدا همیشه تن بچتو سالم نگه داره عروس یا دامادش کنی ولی یه چیزاییو خدا باید برا ادم بخواد نمیخواد واسه من دیگه!به نظرم بپذیرمش ازش ناامید شدم راسش دیگه!اینهمه اشک این همه سال دارم میریزم هر گناهیم بوده پاک شده!از مادر میگن مهربون تره کدوم مادر میتونه اینهمه زجه بچشو ببینه؟من اینهمه زجه زدم برا سنگ این زجه هارو زده بودم یه ترکی بر میداشت خدا کلا نمیخواد بشنوه!من حتی یه مدت مریض بودم درد بدی داشتم با اون درد بلند شدم نماز شبمو خوندم ولی انگار نه انگار میخوام دیگه بیخیال همه چی بشم سهم منم از دنیا همینه دیگه
خیلی زیاده نمیتونم انجام بدم هفت روزی که پریودمم که مامانم باید انجام بده اونم ام اس داره نباید خسته ...
بمیرم برات الهی
ناامیدی بدترین گناهه میدونم خیلی سختی کشیدی هرکاری کردی هرچی تلاش کردی درجازدی ولی هیچوقت ناامیدنشو گلم میگن رزق هرکی تویه چیزیه من انقدنذرونیازکردم خیلی هرنذری بگی هردعایی بگی کردم وخداصدامو نشنید ولی این چله حاجتمو داد این چله مخصوص همین حاجتاییه که دیگه ازهمه جابریدی دیگه هیچ امیدی برات نمونده ولی باز دلت به خدا میدی و میری سمتش این چله روبگیر برای پریودیتم نائب بگیری نگو مادرت که اذیت نشه قربونت برم
دوران مجردیمو میریزم دور اما دقیقا ۸ساااااله التماس خدا پیغمبر امام رضا امام حسین حضرت عباس انگاااار ن انگار نمیشه ک نمیشه گره کوری افتاده ب زندگیم ک فقط و فقط بامعجزه درست میشه خستم انگار بال و پرم شکسته برام دعا کن لطفا.صدصلوات ب نیتت میعرسم
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
برات آیه الکرسی خوندم ،،انشاالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی زیر سایه امام زمان
خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات میکنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓