2777
2789
عنوان

میگن بعضی آدمها ستاره شون سرده💔

506 بازدید | 31 پست

یعنی هر کاری کنند هیشکی دوستشون نداره.منم از اونام.خسته م.تنهام.دوست دارم بالشم بردارم برم یه گوشه بخوابم و دیگه هیچوقت بیدار نشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دیگ از این دنیا خوشم نمیاد ، خیلی وقته دلگیرم و منتظر معجزه😆😭

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

من فکر کنم ازستاره ردم

خود سیاره پلوتونم 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خدا دلت شاد کنه عزیزم.جوری معجزه ببینی که غمهات یادت بره

کاش بشه ، اخه مگ ما ادما چقدر میتونیم امیدوار باشیم..‌

دیگ خستم و نا امید ، نا امیدی ک دارم دردش از مشکلم بیشتره..

ممنونم از دعات😍❤

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤