2777
2789

عزیزم احتمالا شما تجربه زندگیت از من بیشتره ولی میخام چیزایی که به ذهنم میاد رو بهت بگم 

شما گفتی از 13 سالگی با همسرت ازدواج کردی  حتما خیلی سختی و زحمت کشیدی واسه زندگیت پس راحت از دستش نده به همسرت بگو خونه رو بزنه به نامت حتما حتماااااااااا یا اگر چیز دیگه ای میتونه ازش بگیر 

تا یه پشتوانه مالی داشته باشی بعدشم اگر خواستی جدا بشی که هیچ وگرنه باید همه سختی هایی که داره رو به جون بخری ولی قوی و سرحال باشی بخاطر دخترات چون وقتی تو حالت بد باشه اولین کسایی که ضربه میخورن اوناهان 

اینم بهت بگم ک هر کسی تو این دنیا سختیا و مشکلات خودشو داره فک نکن تو تنها هستی من خیلیا رو دیدم دور و اطراف خودم که شرایط شما براشون پیش اومده متاسفانه خودتو سرزنش نکن فک نکن دور از جونت تو کم گذاشتی یا مشکلی داشتی 

بخاطر دخترات خوب باش قوی باش انشاالله که حالت خیلی زود خوب بشه عزیزم  

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم احتمالا شما تجربه زندگیت از من بیشتره ولی میخام چیزایی که به ذهنم میاد رو بهت بگم  شما گ ...

دیروز با شوهرم دعوام شد دختر کوچیکم تو اوج دعوای ما میگه بابا مامان و دوس نداری ؟؟ دلم شکست وقتی کم میارم روبه اسمون میگم خدایا مگه من چکار کردم اینجوری دلمو شکستی 

دیروز با شوهرم دعوام شد دختر کوچیکم تو اوج دعوای ما میگه بابا مامان و دوس نداری ؟؟ دلم شکست وقتی کم ...

عزیزممممم میتونم حساتو درک کنم عزیزدلم 

ولی اینو بدون ما محکومیم به زندگی اصلا نه بخاطر خودمون بخاطر عزیزامون که برامون مهمن و ما براشون مهمیم 

یه کاربری بود تو همین نی نی سایت دقیقا همین اتفاق براش افتاده بود اینم میگفت خونه رو زده به نامم منم گفتم ازت طلاق نمیگیرم همینجا تو خونه با بچه هام زندگی میکنم خیلیم ماشالله روحیش خوب و جنگنده بود البته مشخصه که دردی که کشیده از پا انداختتش ولی خب با خودش کنار اومده بود و دوباره به خاطر بچه هاش حالشو خوب کرده بود و بلند شده بود  اسم کاربریش مامان بهار و بهراده فک کنم 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
عزیزممممم میتونم حساتو درک کنم عزیزدلم  ولی اینو بدون ما محکومیم به زندگی اصلا نه بخاطر خودمون ...

وقتی روزا میره پیش اون حالم بد میشه فقط ارزو میکنم بمیره خدا لعنتش کنه با هزار بدبختی زندگیمو به اینجا رسوندم میخواستم بعد اون همه اجاره نشین بودن یکم نفس راحت بکشم که اومد این غصه رو انداخت رو دوشم 

وقتی روزا میره پیش اون حالم بد میشه فقط ارزو میکنم بمیره خدا لعنتش کنه با هزار بدبختی زندگیمو به این ...

قربون دلت واااااااااای میتونم تصور کنم که چی به سرت میاد اون لحظه ها   

گریه کن داد بزن کتکش بزن فحش بده تا یه ذره یه ذره یه ذره خالی شی 

با غمت کنار بیا خودتو پیر نکن از پا ننداز دور ازجون یه بلایی سرت بیاد میخای چیکار کنی ؟ دخترات چیکار کنن 

قربون دلت واااااااااای میتونم تصور کنم که چی به سرت میاد اون لحظه ها     گریه کن داد بزن ...

ابجی غمم دخترامن اونا رو چکار کنم میدونم اگه برم حال روحیم بهتر میشه ولی دخترام . اخ که زن بودن چقدر سخته

ابجی غمم دخترامن اونا رو چکار کنم میدونم اگه برم حال روحیم بهتر میشه ولی دخترام . اخ که زن بودن چقدر ...

بگو خونه رو بزنه بنامت بعد یه مدت از خونه بیرونش کن بگو من با بچه هام زندگی میکنم وطلاق هم نگیر که بچه هاتو ازت نگیره و نتونه اون هرزه رو عقد کنه 

نمیشه؟

بگو خونه رو بزنه بنامت بعد یه مدت از خونه بیرونش کن بگو من با بچه هام زندگی میکنم وطلاق هم نگیر که ب ...

میگه باید بهم ضمانت نامه کتبی بدی که نه طلاق بگیری نه منو بیرون کنی