2777
2789
عنوان

خانما تو‌رو خدا کمک بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 88 پست
هنوز دو‌روز مونده به پریودم میگم از موعدم که گذشت برم ازمایش بدم. بعد دو تا هم زدم مثبت شد 

نه بابا برو

من ۶روز مونده به پریود مثبت شد آزمایش دادم

وقتی بی بی چک نشون میده آزمایش خون هم نشون میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدررر تو نی نی سایت گفتن مثبت کاذب توهم زدم

مگه چند لحظه بعدش اینجوری شد 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من سر بچه اولم  درد پریودی داشتم طوری که با نوار بهداشتی میرفتم دسشویی یعنی مطمئن بودم شدم بعد ...

دقیقااا منم به خاطر هماتوم پشت جفت سقط داشتم قبلا میترسم اینم اینجور باشه

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
بنظرم بذار چند روز دیگه من الان نزدیک ده ذوز عقب انداختم ا هنوز نرفتم ازمایشگاه تاخیالم راحت بشه

خخخخ خوب حوصله کردی

نه بابا برو من ۶روز مونده به پریود مثبت شد آزمایش دادم وقتی بی بی چک نشون میده آزمایش خون هم نشون ...

اهان خب باشه میرم ممنون گلم

الان بی بی چکت اینجوری شد از نشون میده داخل خون زود تر میره هورمون اچ سی جی

اهان درست خب پس میرم ممنون گلم

خخخخ خوب حوصله کردی

راستشو بخای اگر باردار باشم میخام دیرتر استرسش شروع بشه  اخه من عقب بندازم صدرصد باردارم میخام بذارم یدفعه ای دو هفته دیگه که ازمایشو و سونو باهم برم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.