2777
2789
عنوان

گوشت 🥩🥓

917 بازدید | 85 پست

بهم بگید اولا ذبح اسلامی بودن گوشت براتون مهمه ؟ 

و اینکه از نظر علمی یا اسلامی ایا فرقی داره اگر مثلا گوشت گاو ذبحش اسلامی باشه یا نباشه ؟ 

من خودم معمولا گوشت ذبح اسلامی میگیرم اما اگر مهمونی برم و ذبح غیراسلامی باشه هم مشکلی ندارم . 

علمیشو بیار میخوام بدونم اگر اطلاع دارید بگید لطفا 

ایران که همه گوشتاذبح اسلامی هستن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مهمه برام.

چون حرام میشه.

و حرام یعنی طبق قانون سازنده من ( خدا❤) برام ضرر داره.

دلیل علمی رو هم قبلا جایی دیدم که زیاد یادم نیس. تو این مایه ها بود: وقتی شاهرگ بریده میشه، خون فورا خارج میشه و یه آسیبی که یادم نیس به گوشت نمیرسه

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

ذبح اسلامی

ذبح حلال به دلیل تخلیه کامل خون, عدم وجود درد و بهبود ایمنی و بهداشت گوشت و افزایش مدت زمان نگهداری گوشت یکی از بهترین روش های کشتار محسوب می شود

🤞🏻فقط آویزون خداباشید نه هیچ بنی بشری🤞🏻💚حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكيلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعمَ النَّصيرُ💚خدایا من تاوقتی تورودارم.....هیچ جای این تقدیرسرخم نمیکنم😊تاوقتی تورودارم ازهیچ نشدنی ای نمی ترسم🥲تاوقتی تورودارم برام مهم نیست کی چی میگه🙃همین که جلوتوآبرودارباشم کافیه...من تاوقتی تورودارم خسته نمیشم،کم نمیارم...😇تاوقتی دستم رومیگیری وپشت وپناهمی برام فرقی نمی کنه چه مشکلات وسختی هایی پیش رودارم...من فقط باید همیشه تمام تلاشموبکنمُ باقی روبسپرم دست تو..خدایا شکرت که هستی وایمانم روروز به روزقوی ترمیکنی...😘😘💚💚