الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من دعای استغفار ۷۰بندی حضرت علی ( ع )رو میخونم یه کتابچه کوچیکه که حدود نیم ساعت با معنیش طول میکشه خیلی خوبه من اولین باری که خوندم روز بعدش یه جنسی که۳ماه درگیر فروشش بودم تو سایت دیوار فروختم و یه پول خوب دستم اومد البته فواید دیگه ای هم داره مثلا برای ازدواج سلامتی رفع غم و افسردگی و زیاد شدن روزی اگه یکساا صیح یا شب بخونی خیلی تاثیر عجیبی داره بعد که خوندی حاجتتت رو از خدا بخواه ولی به طور اتومات پول و رزق و روزی هم وارد زندگیت میشه😁
نیمچه خیاطم 🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃♀️ درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄 اگر میتوانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه
سلام وقت بخیر گره در زندگی یک امر طبیعی هست ولی اگر از یک مرحله بیش از حد بشه فرق داره
که باید بررسی بشه و چک بشه علت گره چیه در صورت تمایل در خصوصی پیام بدین تا بهتر راهنماییتون کنم
فروشگاه اینترنتی ابوحسینAbohossein.irفروش انواع محصولات، بخورات، کتب کمیاب و نایاب خطی...بابازار و درمانگر رحمانی باطل سحر، دفع جن کافر، امور زار،تدهینه زار و... راه ارتباطی سایت فوق و شماره 09164985518(لطفاً ابتدا پیامک بزنید یا در تلگرام پیام بدهید)---(ما دعانویس نیستیم جهت مطالعه به سایت فوق تشریف بیاورید)
توروخدا بیا جواب منو بده منم تازگیا میخونمش البته شب ها، خودتون میدونید ک خوندنش نیاز ب وضو د ...
نه عزیزم نیازی به وضو نداره ،زمان پریودی هم اشکال نداره فقط دستتون به آیاتش نخوره زمان پریودی،بعد نماز صبح و یا بعد از نماز شب میگن تاثیرش خیلی زیاده
نیمچه خیاطم 🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃♀️ درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄 اگر میتوانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه