2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیمو گشته 😐

446 بازدید | 19 پست

همیشه اینکارو میکرد قبلا.

منتها یه مدته که قرار شده کاری به گوشی همدیگه نداشته باشیم. هیچکدوم رمز گوشی اون یکی رو نمیدونه.

ولی وقتی من گوشیمو میدم دست دخترم، اون ازش میگیره و میگرده.

این سری رفته بود چت های گروه فامیلی و چت های خصوصیم داخل ایتا رو زیر و رو کرده بود.

اومده بود نینیسایتم ورود کرده بود زیر و رو کرده بود. البته یه اکانت دیگه دارم که اون سیو هست اسم و رمزش. خلاصه که نگم دیگه الان تازه فهمیدم کجاها رو رفته گشته.

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا فهمیدی نی نی سایتو گشته؟

عزیزم داخل هیستوری گوشی مونده بود خب. من خیلی وقت بود نیومده بودم سایت.

از کجا فهمیدی

خب چت های ایتا تا بالا رفته بود و هیستوری گوگل.

خیلی وارد نیست که آثار جرم رو پاک کنه

چه کار ناپسندی اعتماد پایه و اساس ازدواج باید باشه. از نرم افزار مخصوص استفاده کنید روی برنامهای مشخصی قفل میذاره از نی نی سایت هم گزینه خروج کاربر رو بزنید بعد صفحه رو ببندید جون بدون رمز کاری نمیتونه انجام بده. 

اسمش روشه زندگیه مشترک چرا مثلا رمز گوشیه همو ندونین مگه تو گوشیاتون چیز مخفی دارین؟ 

موافق نیستم عزیزم.

گوشی گشتن کار خوبی نیست هر آدمی یه حریمی داره برای خودش. 

بعد تازه ما باهم داریم مثل دوتا آدم جداشده فقط بخاطر بچه ها زندگی میکنیم فعلا

منی که آرزومه گوشیمو شوهرم بگرده چند روز پیشاشتباهی برداشته بود همراه گوشی خودشبرده بود سرکار اصلا به هیجی نگاه نکرده بود چون پنجره هایی که باز همونایی بود که خودم رفته بودم و توی همونا بود پسرم رو هم برده بود شنا گفت مامان دست بهش نزده بود همونجوری افتاده بود روی صندلی

موافق نیستم عزیزم. گوشی گشتن کار خوبی نیست هر آدمی یه حریمی داره برای خودش.  بعد تازه ما باهم ...

احتمالا پیشه خودش گفته لابد نیازهاتو از جایی دیگه تامین میکنی(کافر همه رو به کیش خویش پندلرد....)

خوب یه چیز بگم ،وقتی واقعا کاری نمیکنی خوب بزار هی بگرده اون چن بار میگرده ببینه چیزی نداری بیخیال میشه،از نظر من زن و شوهر شریک هم هستن و‌ نباید حریم خصوصی داشته باشن!اخه جالبه به اندام خصوصی هم دست میزنن ولی پای گوشی …میاد میگن حریم خصوصی؟عاقا توم گوشی شوهرت بگیر دستت چ اشکالی داره شوهرته اگر نداد باید شک کنی داره یه کاری میکنه🤦🏻‍♀️