2777
2789

به اشتباه می افتند،  وقتی من را می بینند که داخل ایستگاه اتوبوس نشستم دلشون قرص میشه و اونا هم می شینن

مدتی که می گذره ازم می پرسن : خانم اتوبوس میاد؟؟؟

من میگم اطلاع ندارم ،( واقعا هم نمیدونم چون به خاطر کلاس دخترم اونجا می شینم که کلاسش تموم بشه و بر گردیم)

بعد اونا هم بلند میشن و میرن

گاهی همون اول قبل از اینکه بشینن ازم می پرسن و من میگم نمی دونم من به خاطر کلاس دخترم اینجا نشستم .

بعد می پرسند آموزشگاه اش خوبه ؟؟ چجوریه؟؟؟

و بعد میشینن و داستان های زندگی شون را برام تعریف می کنند 

دخترم که از کلاس میاد از هم خداحافظی می کنیم

همه ی این آدم ها توی ذهنم هستند،  بعضی پر رنگ تر و بعضی کمرنگ تر

مثل همه ی آدم های دیگه توی زندگی شون کلی حادثه بوده و و کلی رنج و سختی و اندکی هم شادی

جالبه،هرروز داستان زندگی یکیو بمویس

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

هر کسی یه غمی گوشه ی دلش داره

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.