من وقتی باردار بودم حدود ۲۱ کیلو اضافه کردم.قبلا خیلی رو فرم بودم و خوش تیپ.الان عین پیرزن های قدیم شدم.بچه م ده ماهه شده ولی من فقط ۸ کیلو لاغر کردم.و همه ی چربی هام تو شکممه حتی میدم تو شکممو بازم فرقی نمیکنه.دیگه خودمو دوست ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منممممنمم دقیقا خوشتیپ و خوش هیکل بودم وقت بارداری۶۲ بودم ۱۶ کیلو اضافه کردم الان ۴ ماه از بارداریمگذشته شدم ۶۲ کیلو ولی با یه شکم و چربی شکمی نمیدونم چکارش کنم به نظرتون میشه رفت دکتر چربی شکمی رو کشید ضررنداره؟ چون اصلا وقت ورزش ندارم یا رژیم واسه شکم فقط
من واقعا زیاد نمیخورم.بچه هم شیر خودمو میخوره هیچکدوم لباسام تنم نمیشه خاک بر سرم
اگه اشتها زیاد نداری راحت میتونی وزن کم کنی زیر نظر دکترتغذیه الان واسه خانم هایی که زایمان کردن خیلی خدمات خوبی ارائه میدن فک کنم بهداشت بری معرفیت کنه به دکتر تغذیه رایگان