2777
2789
عنوان

چاقی و افسردگی بخاطر چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منممممنمم دقیقا خوشتیپ و خوش هیکل بودم وقت بارداری۶۲ بودم ۱۶ کیلو اضافه کردم الان ۴ ماه از بارداریمگذشته شدم ۶۲ کیلو ولی با یه شکم و چربی شکمی نمی‌دونم چکارش کنم به نظرتون میشه رفت دکتر چربی شکمی رو کشید ضررنداره؟ چون اصلا وقت ورزش ندارم یا رژیم واسه شکم فقط

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من واقعا زیاد نمی‌خورم.بچه هم شیر خودمو میخوره هیچکدوم لباسام تنم نمیشه خاک بر سرم

اگه اشتها زیاد نداری راحت میتونی وزن کم کنی زیر نظر دکترتغذیه الان واسه خانم هایی که زایمان کردن خیلی خدمات خوبی ارائه میدن فک کنم بهداشت بری معرفیت کنه به دکتر تغذیه رایگان

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلای نکنن
من واقعا زیاد نمی‌خورم.بچه هم شیر خودمو میخوره هیچکدوم لباسام تنم نمیشه خاک بر سرم

ببین من بچه اولمو ۲سال و دوماه شیر دادم همشم چاق موندم

اینسری شیر خودمو میدم و شیرخشک ک بتونم رژیم بگیرم

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇