2777
2789
عنوان

رفیق

103 بازدید | 19 پست

دلم ی دوست خوب میخاد که از رگ گردن بهم نزریکتر باشه جونمم براشبدم اونم دوسم داشته باشه ولی واقعا نیس با خیلیا دوستی کردم و ب نتیجه نرسیدم خیلی تنهامهیچکیو ندارم شوهرمم ۵ صب میره ۱۱ شب میاد😓😓

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم قبلا همینو میخواستم ولیی پیشمون شدم کور پشیمون 

به این نتیجه رسیدم که بهترین رفیق آدم اول خودش بعد خدای خودش بعد خانوادته خواهر برادر حتی شوهر و...

همه رفیقای دنیا فقط برای یه دوره ای از زندگی هستن مثل یه موج میان و میرن تنها کسایی که برات میمونن اون بالا گفتم کیان

گشتم نبود نگـــــــــرد نیســـــت!!  رفیقو ول کن کتاب بخر بخون  چیزی به اسم رفیق نتونستم ...

بچه کوچیک دارم ۱۷ ماهه نمیتونم کتاب بخونم باشگاه برم و ... فقط نیاز ب ی همدم دارم یکی که حداقل ی ساعت بتونم باهاش بیرون برم

منم قبلا همینو میخواستم ولیی پیشمون شدم کور پشیمون  به این نتیجه رسیدم که بهترین رفیق آدم اول ...

خانوادم ک دورن شوهرمم همش سرکار بچمم کلافم میکنه اینقد نق میزنه کلافه میشم همش میگه دردر  فک کن من شوهرم دورو قفل میکنه میره میاد خودشم باز میکنه ن کسی میاد ن کسی میره 

اینجور دوستی ها بنظرم پیدا نمیشه... من دوتا دوست صمیمی  دارم ولی هیچ کدوم از رگ گردن بهم نزدیکتر نیستن همیشه ی حریمی بینمون بود البته من خودم خواستم اینجوری باشه همه چیو بهشون نمیگم

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡

بچه کوچیک دارم ۱۷ ماهه نمیتونم کتاب بخونم باشگاه برم و ... فقط نیاز ب ی همدم دارم یکی که حداقل ی ساع ...

آها با فامیلی چیزی برو 

بچتم ی ساعت بده دست مامانت اینا 

نشدم خودت تنها 

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

اینجور دوستی ها بنظرم پیدا نمیشه... من دوتا دوست صمیمی  دارم ولی هیچ کدوم از رگ گردن بهم نزدیکت ...

افرین بهت من یه اشتباهی که کردم مثل اسی که میخواد اینجوری باشه منتهی من عملیش کردم!

متاسفانه یه کاری کرد که خیلی پشیمون شدم و دوستی رو بهمش زدم

بچه کوچیک دارم ۱۷ ماهه نمیتونم کتاب بخونم باشگاه برم و ... فقط نیاز ب ی همدم دارم یکی که حداقل ی ساع ...

عزیزم منم خیلی دلم رفیق خوب میخواست ولی نیست واقعا. یا اگه باشه کمه کسی که همه جوره خوب باشه اکثر آدما دنبال منافع شخصی هستن. 

افرین بهت من یه اشتباهی که کردم مثل اسی که میخواد اینجوری باشه منتهی من عملیش کردم! متاسفانه خیلی پ ...

ممنون♥این دور زمونه نمیشه ب کسی اعتماد کرد... حالا اونا متاهلن و من مجرد یکیش یه مدته ناپیدا شده اونوقت ب من میگه بیمعرفت😅

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍♡20♡