2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی قبل ازدواجم بهشت بودم بعدش جهنم.عقلم نمی‌رسید با این که۲۰ سالم بود.ازدواجو گشت و گذار وخرید و.. ...

خب الان مشکل زندگیت کجاس؟

امشب مشاوره بودم‌بعد کلی نه های مادر و پدرم مشاوره به مادرم گفت داری اشتباه میکنی و...

اومدم‌خونه خوشحال بودم بعد یهو تو ذهنم اومد اگر از پس مخارج و... بر نماییم چی یهو دلهوره افتاد به جونم 

اومدم‌ تاپیک تورو خوندم بدتر تو دلم خالی شد 

خواهرانه میگم مواظب انتخابت باش همه جوانب بسنج.تا عقلت خام هس ازدواج نکن

مرسی عزیزم تصمیم و انتخاب سختیه بهرحال

امیدوارم مشکلاتت حل بشه و طعم خوشبختی رو بچشی گل

دختر ترک
خب الان مشکل زندگیت کجاس؟ امشب مشاوره بودم‌بعد کلی نه های مادر و پدرم مشاوره به مادرم گفت داری اشتب ...

ای کاش مشکلات زندگی خرج و مخارج بود خدا نکنه آدم گیر آدمای بد عوضی بیفته.میدونی یه چی پدرم می‌گفت خدا دشمن ادمو نفهم نکنه.من مشکلم خانواده شوهرمه شوهرم ۶ سال عذابم دادن باعث شدن بچه دوماهم سقط شده دوبار کارمون کشید دادگاه کل طایفه ورد زبونا افتادیم و...من خرم هنوزم هنوزم زیر یه سقف با شوهرم زندگی میکنم بخاطر بچم بخاطر تلاشهایی که کردم تا زندگیم بلند سه چون شوهر عنترم ورشکست شد

کاربری دست دونفر
ای کاش مشکلات زندگی خرج و مخارج بود خدا نکنه آدم گیر آدمای بد عوضی بیفته.میدونی یه چی پدرم می‌گفت خد ...

خیلی بده که خانواده دخالت کنن میدونم زندگی میپاشه مامان‌منم دقیقا عین‌تو خانواده بابام همش اذیتش میکردن بابام ورشکست شد حتی رفت تو کما کلی عذاب کشیدیم اما مامانم موند اکر الان بخث ازدواج منم نبود که بخواد حرص بخوره بعد چندین سال درست شده بود

میدونی بحرانه طولانی اما گذراس مطمئن باش جواب خوبی هاتو میگیری جواب صبوری هاتو میگیری