2777
2789
عنوان

اگر دلی بشکندو...

158 بازدید | 29 پست

اشکی روانه شود قطعا دعا مستجاب میشود ،اینو بارها و بارها شنیده بودم و همیشه هم به زبون قبول داشتم اما یجوری بودم ته دلم انگار تا هنوز اونجور که باید باورم نمیشد ،تا اینکه امروز غروب همسرم گفت جمع کن ماهم فردا مسافریم 😭😭😭😭😭آی اونایی که اربعین میخواید فقط از خود امام حسین بخواید من از اول محرم به هرریسمونی چنگ زدم که این سفر برام جور بشه و برم هرروز ناامیدتر از دیروز شدم 😭😭😭😭 خیلی دل شکسته و داغون شدم اما وقتی از هنه جا ناامید شدم و دلشکسته اومدم در خونه ی امام حسین با گریه و ناله امروز امام حسین حاجتم رو داد اسم هاتون رو بگید ان شالله اگر لایق باشم و مشایه برسم به نیتتون چند قدمی رو بردارم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تورو به همون امام حسین دعام کن کم آوردم دیگه

عزیزم ان شالله حاجت های دلت بزاورده به خیر و عافیت ،حتما دعاگو خواهم بود انشالله

واسه من که نمیشه کلا ،پدرم که فوت شده،شوهرم که ندارم دلو جرئت دارم نیستم تنها یا با مامانم برم 🤦🏻‍♀️

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
واسه من که نمیشه کلا ،پدرم که فوت شده،شوهرم که ندارم دلو جرئت دارم نیستم تنها یا با مامانم برم 🤦🏻‍ ...

عزیزم دل و حرات نمیخواد این سفر ،خلق الله دارن میرن دسته دسته فوج فوج خودتو هرجور شده برسون اگر بخوای حتما ان شالله همه جیزش جور میشه

منم دعا کن تو که دلت نزدیکه به خدا 

دیدی وطنم ویران شد آه ایران من به که بسپارمت. 💚👑❤️ تو آنجا گلوله میخوری من اینجا درد میکشم 🥺 اگر آزادی خود را از دست بدهید باز پس گرفتن آن بسیار دشوار است( شاه ایران)

عزیزم دل و حرات نمیخواد این سفر ،خلق الله دارن میرن دسته دسته فوج فوج خودتو هرجور شده برسون اگر بخوا ...

از کدوم مرز میری؟

یه روزی به جایی میرسم که این همه بی توجهی جبران بشه!
عزیزم دل و حرات نمیخواد این سفر ،خلق الله دارن میرن دسته دسته فوج فوج خودتو هرجور شده برسون اگر بخوا ...

خودت تنها رفتی؟

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
منم دعا کن تو که دلت نزدیکه به خدا 

فدات شم عزیزم به شرط لیاقت برات دعا میکنم وگرنه کی بهتر از خدای بالاسر بهتر نیدونه من چه بنده گنهکاریم 😭😭😭😭😭