2777
2789
عنوان

بچه دوم

96 بازدید | 10 پست

سلام خانما من ی پسر دارم متولد ۹۷ و خودم۳۲سالمه و دوتا خونه داریم و ماشین و از هردو طرف خانواده ها سرمایه دار و ملک دارن ولی درامدمون کمه و خانه دارم.پسرم شیطونه ولی اصلا اذیتم نمیکنه بچه باهوش و بادرکیه.شوهرم عصبی و البته سابقه خیانت داره و من بارها به طلاق فکر کرده بودم ولی خوبیای ادامه زندگی اونم با بچه و...برام بیشتر بوده و موندم.پسرم عاشق بچه هاس اما خودم توی شهر غریب با حالات روحی ناپایدار و بی حوصلگی شوهرم و...خودم الان دلم بچه نمیخواد و از فکر سختیاش افسرده میشم ولی دلمم برا بچم میسوزه و فکر میکنم نکنه در آینده پشیمون بشم اما دیگه دیر باشه.نظرتون؟

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه چی برای بچه دوم اوکیه به جز عصبی بودن و خیانت همسرتون که اگه باهاش واقعا کنار اومدین میتونی ...

فقط مشکل شوهرمه😔

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

هرکس باتوجه به شرایط کلی زندگیش تصمیم میگیره ولی اگر میبینی بعدا حوصله بچه داری ونق ونق وگریه نداری خوب فکرکن من دوسال پیش بین دوراهی مونده بودم شوهرم میگفت همین یه دونه بسه ولی من اضراربربچه دوم حالا پسرم یک سال ونیم وبه شدت شیطون دخترم نه سال واول اب نوجوونی وبحران هاش یه وقتایی واقعا کم میارم ولی خداییش شوهرم همراهیم میکنه

حالا خلاصه اگر میبینی اخرش تصمیمت مثبته زود اقدام کن فاصله زیادنشه

هرکس باتوجه به شرایط کلی زندگیش تصمیم میگیره ولی اگر میبینی بعدا حوصله بچه داری ونق ونق وگریه نداری ...

اگه الان برگردی به عقب بازم میاری دومیو؟خواهرانه بگو

اگه الان برگردی به عقب بازم میاری دومیو؟خواهرانه بگو

راستش آره فقط پشیمونم چرا فاصله زیادشدبینشون

هم اینکه یه موقع هایی خیلی عصبی میشم از دستشون وخسته کل خونه را تمیزمیکنم دودقیقه بعدهمونه🤨ولی خوب بچن دیگه

راستش آره فقط پشیمونم چرا فاصله زیادشدبینشون هم اینکه یه موقع هایی خیلی عصبی میشم از دستشون وخسته ک ...

الهی همیشه شادو سلامت باشین کنار هم

تک فرزندی اصلا خوب نیست عزیزم

حتما پشیمون میشی اگه نیاری،

هر مردی یه ایرادی داره ، عصبی بودن هم ایراد خیلی از مرداس، سعی کن با اصلاح تغذیه و سبک زندگی آرامش خودت و همسرت رو بیشتر کنی

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍