2777
2789

سلام دلم داره آتیش میگیره خیلی برام سخت میگذره قبل از تصادف یک ساعت باهام حرف می‌زد 

چون باردارم نذاشتن ببینمش دارم دق میکنم چیکار کنم یه کم آروم شم قرآن میخونم همین که تموم میشه یادم میافته جیکار کنم کسی میتونه راهنماییم کنه ببخشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ بزن 1640 وصل میشی به حرم امام حسین درد دل کن منم امروز دلم گرفته بود زنگ زدم تا بتونم بخوابم

الهی عزیزم داغ سخته خدا کمکتون کنه چقدر زود به خاک سپردن

https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید                 کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼

خدا بیامرزدش طبیعیه خب عزیز از دست دادید سعی کن گریه کنی سبک شی ولی یکمم بفکر نی نیت باش و اینکه هممون رفتنی هستیم و جای اونا از ما بهتره 

جان عمت لایک نکن🥴نی نی یار جرا زرتو زرت تعلیق میکنی با خط شوهرم اومدم😐 میشه برای سلامتی آقا امام زمان یه صلوات بفرستی؟

امسال بازنشست میشد ماه بهمن ۵۹ سالش بود بیمه اش مجبور شدیم آزاد بدیم تا بازنشسته بشه همش بهم میگفت بازنشسته بشم باهم میریم مشهد الان گریه میکنم میگن برای بچه تو شکمت گناه داره دارم دق میکنم هیچکس درک نمیکنه 

خدا بیامرزه🖤 خیلی سخته ...منم پارسال همین موقع ها داییمو از دست دادم

اخه چی کشیدی بمیرم خیلی سخته بابا بزرگم شش ماه پیش به رحمت خدا رفت ولی اینقدر سخت نبود اذیت نشدم ولی الان لحظه به لحظه یاد خاطره‌اش حرفاش داغونم کرده

اخه چی کشیدی بمیرم خیلی سخته بابا بزرگم شش ماه پیش به رحمت خدا رفت ولی اینقدر سخت نبود اذیت نشدم ولی ...

دقیقا پارسال از اردیبهشت اول بابابزرگم سه ماه بعدش مامان بزرگم چندروز بعدم دایی ۳۷سالهم

دقیقا پارسال از اردیبهشت اول بابابزرگم سه ماه بعدش مامان بزرگم چندروز بعدم دایی ۳۷سالهم

خدا بهت صبر بده چقدر سخته مراعات نکردین الان مراسم با آداب ورسوم قبل برگزار نمیکنن مرگ ها پشت سر هم اتفاق میافته