2777
2789
عنوان

لاغری زیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معدم دراه از گشنگی سوراخ میشه ولی هیچی میلم نیست یه حال کثیفی  

اول برو ازمایش اینا بده عزیزم بعد که مطمئن شدی همه چیت اوکیه رژیم بگیر

ممکنه مثلا تیروئید داشته باشی یا چیزای دیگه و علت لاغریت همین باشه

خوشی زده زیر دلت با جون کندن دارم لاغر میکنم با جون کندننننن

من لاغری زیاد از طبعم که سودا ست اینجانب تمام دست و پام در تمامی فصول یخه یه ذره استرس بگرم نفسم بالا نماد واقعا اینجور لاغری نمی خوام 

اول برو ازمایش اینا بده عزیزم بعد که مطمئن شدی همه چیت اوکیه رژیم بگیر ممکنه مثلا تیروئید داشته باش ...

رفتم دکتر گفت هیچی نیست خانوادمون سابقه تیروئید داریم بهم گفت سالا سالمی فقط یکی از ویتامین های بدنت خیلی کمه 

رفتم دکتر گفت هیچی نیست خانوادمون سابقه تیروئید داریم بهم گفت سالا سالمی فقط یکی از ویتامین های بدنت ...

خب خداروشکر پس رژیمتو شروع کن کم کم وقتی میبینی وزن اضافه میکنی انگیزه میگیری

کالری شمار زیره رو نصب کن اطلاعات بدنیتو وارد کن بهت میگه چقددرروز باید کالری مصرف کنی تا وزنت بره بالا بعد هرروز هرچی میخوری وارد میکنی کالریشو حساب میکنه کم میکنه از کالری کل روزت