2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن کننده ی درما لیفت روش قسم میخورم😐😂معجزس و تو روتینت تونر و فوم شستشوی روشن کننده یا حاوی سال ...

مرسی🤍

سرم ویتامین سی هم تاثیر داره یا نه فقط برای روشن کردن پوست سالم خوبه؟

تابه حال اسمشو نشنیدم از این دستساز هاست؟

به هیچ وجه از این دستساز ها استفاده نکن ظلم میکنی به خودت و پوستت..نود درصدشون هیدروکنین دارن که باعث میشه بعد قطع استفاده محصول تمام لک و جوش ها بدتر برگردن.

و اینکه اگه جوشاتو دستکاری میکنی باید بتونی خودتو کنترل کنی دست نزنی بهشون تا زمانی که دست میزنی یدونه لک بره چارتا میاد جاش.واسه ی تخلیه شون ماهی یبار اگه میتونی فشیال برو اگرم نمیتونی پاکسازی پوست یاد بگیر تو خونه واسه خودت انجام بده:)منم یه مدت خیلیی طولانی بشدت درگیر لکای جوش رو صورتم بودم که خداروشکر الان خیلی کمتر شدن به حدی که اصلا معلوم نیستن/اولین چیزی که کمکم کرد خیلی دست نزدن به جوشام بود.دومیش همین روشن کننده ی درمالیفت که روزی دوبار میزدم به کل صورتم البته فقط باید روی لکای جوش بزنی ولی خب من سرتاسر صورتم لکای ریز ریز جوش بود و همشو میزدم قیمتشم مناسب بود الان فکر کنم توی۲۰۰تومن باشه. توی طول روزم باید حتما ضد افتاب بزنی.و شیو کردن صورت هم با تیغ اصلاح لایه برداری میکنه و خیلیی کمک میکنه اونم که البته اگه جوش داری نکن اینکارو چون ممکنه پوست روی جوش کنده شه و باز لک شه.امیدوارم به کارت بیاد حرفام

و اینکه اگه جوشاتو دستکاری میکنی باید بتونی خودتو کنترل کنی دست نزنی بهشون تا زمانی که دست میزنی یدو ...

ممنون بابات توصیه هات جتما انجام میدم ببینم تا یک ماه دیگه نتیجش چی میشه😄🤍

و اینکه اگه جوشاتو دستکاری میکنی باید بتونی خودتو کنترل کنی دست نزنی بهشون تا زمانی که دست میزنی یدو ...

@حاجی_نون_پنیری‍  این کامنت خیلی جامع و مفید بود راجب جای جوش