یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به هیچ وجه از این دستساز ها استفاده نکن ظلم میکنی به خودت و پوستت..نود درصدشون هیدروکنین دارن که باعث میشه بعد قطع استفاده محصول تمام لک و جوش ها بدتر برگردن.
و اینکه اگه جوشاتو دستکاری میکنی باید بتونی خودتو کنترل کنی دست نزنی بهشون تا زمانی که دست میزنی یدونه لک بره چارتا میاد جاش.واسه ی تخلیه شون ماهی یبار اگه میتونی فشیال برو اگرم نمیتونی پاکسازی پوست یاد بگیر تو خونه واسه خودت انجام بده:)منم یه مدت خیلیی طولانی بشدت درگیر لکای جوش رو صورتم بودم که خداروشکر الان خیلی کمتر شدن به حدی که اصلا معلوم نیستن/اولین چیزی که کمکم کرد خیلی دست نزدن به جوشام بود.دومیش همین روشن کننده ی درمالیفت که روزی دوبار میزدم به کل صورتم البته فقط باید روی لکای جوش بزنی ولی خب من سرتاسر صورتم لکای ریز ریز جوش بود و همشو میزدم قیمتشم مناسب بود الان فکر کنم توی۲۰۰تومن باشه. توی طول روزم باید حتما ضد افتاب بزنی.و شیو کردن صورت هم با تیغ اصلاح لایه برداری میکنه و خیلیی کمک میکنه اونم که البته اگه جوش داری نکن اینکارو چون ممکنه پوست روی جوش کنده شه و باز لک شه.امیدوارم به کارت بیاد حرفام