2777
2789
عنوان

رنگ موی مارال

3085 بازدید | 16 پست

بچه ها یه سوال من اولین بار میخام خودم موهامو رنگ کنم بعد یه سوال چطور باید از رنگ موی مارال استفاده کنم داخل نت زیاد درست توضیح نداد اونایی که استفاده کردن راهنمایی میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه با اکسیدان میخام قاطی کنم

میدونم خب مسلما باید با اکسیدان قاطی کنی

رنگ خارجی بگیر بزن مارال استفاده نکن زود رنگشون عوض میشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
میدونم خب مسلما باید با اکسیدان قاطی کنی رنگ خارجی بگیر بزن مارال استفاده نکن زود رنگشون عوض میشه

ببین زیاد مهم نیست فقط در حد چن لاخ میخام بزنم چون اصلا خودم رنگ نمیکنم میرم ارایشگاه

ببین زیاد مهم نیست فقط در حد چن لاخ میخام بزنم چون اصلا خودم رنگ نمیکنم میرم ارایشگاه

درکل شوالت این بود که مارال بزنم

من رنگ‌کارم هیییچ ربطی نداره برا دفعه اول ب

حتما از یه مارک استفاده کنی

رنگتو اگه میخوای روشن بشه با اکسیدان ۹ واگر میخواید تیره باشه از ۶ استفاده کن

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
درکل شوالت این بود که مارال بزنم من رنگ‌کارم هیییچ ربطی نداره برا دفعه اول ب حتما از یه مارک استفا ...

مرسی عزیزم اره اکسیدان 9 گرفتم بعد چقد از رنگو با اکسیدان قاطی کنم نمیخام زیادم روشن بشه چقدر باید رو مو باشه بعد بشورم؟