2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابرومندانه منظورش همه چی توش باشه کم وکسرنباشه ولی اصلا واژه مناسبی نبود اینکه بچه کمدوتخت وکریروکال ...

دوست منم با اینکه میدونست بچش مشکل داره اونقد با شوق و ذوق سیسمونی خریده که نگو..دیروز زایمان کرده بچه تو دستگاهه.بهش گفتن احتمالا نمونه.تازه به خودش هم اجازه نمیدن ببینتش

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

دوست منم با اینکه میدونست بچش مشکل داره اونقد با شوق و ذوق سیسمونی خریده که نگو..دیروز زایمان کرده ب ...

چرا اجازه نمیدن

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

امضا و پروفایلت دلم رو برد 

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

چرا اجازه نمیدن

چون احتمالا نمونه.برا همین.

اشکمم درآورد😭😭

چرا عزیزم

من کالسکه دوقلو دلیجان خریدم ۲۸۰۰

کریر خریدم دونه ای ۵۰۰ مارکش ترکیه ایه ولی تک میفروختن نه با ست

تخت خریدم گهواره ای تکون میخوره ۲تومن از تولیدی

کمدم همین حدودا

دیگه لوازم بهداشتیا گرون شد ۷تومن شد

لباسم از پایین شهر رفتم خریدم جنس خوبشو چون کرایه اروزنتره کمتر افتاد(فروشگاهایی که چند تا شعبه داره بری قیمتا فرق میکنه من از تیک مشهد خریدم)

سرویس خواب یکی از این مجلسیا خریدم بقیشم مامانم قربونش برم زحمت دوختشو کشید

صندلی ماشین ۱۵۰۰شد (واجبم نیست ولی من دوقلوئه مجبورم)

قنداق سوییسی خیلی لازمم بود ۴۰۰

ببین بتونی بگردی پیدا میکنی جای خوب و مناسب و جنس خوب

من از هاشمیه میرفتم ویلاژ توریست یا مثلا طبرسی مشهد که حیلی دورن ولی خب جنس خوب و مناسب پسدا کردم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم