2777
2789
عنوان

خیانت دیده ها فقط بیاید

453 بازدید | 34 پست

سلام خانما خیلی نیاز ب کمک دارم اصلا حالم خوب نیست من همسرم شیش ماه پیش بهم خیانت کرد قهر کردم اومدم خونه پدرم چهار ماه موندم دنبالم نیومد ماه پنجم اومد دنبالم با ی سری شرایط برگشتم بگذریم ...حالا ک برگشتم توگوشیش عکسای دو نفرشونو با اون خانم بیشعور دیدم چتاشونو ... یادش رفته اسکرین هارو پاکرکنه بهش چ حرفایی ک نزده بود. رابطه هم داشتن دائم بیرون ... حتی میخاستع باهاش ازدواج کنه کاملا دیگ منو نمیخاسته نمی‌دونم چجوری بهم خوردن ...خلاصه الان هر کاری میکنم اون عکسا از یادم نمیره اون چند ماهی ک خونه پدرم بودم حرفاش تحقیر کردن هاش خیلی خیلی چیز ها هست ک حالمو بد می‌کنه شبا نمیتونم بخوابم میخوابمم خوابای خیلی بد میبینم همش میترسم دوباره برگرده با اون آخه بهش گفته بود خیلی دوسش داره...بخدا دارم دیوونه میشم نمیتونم فراموش کنم و ببخشم بااینکه خیلی بهم محبت می‌کنه اما خیلی هم بهم بد کرد...حتی نمیتونم مطمئن باشم تموم کردن بااینکه چیزی ازش ندیدم .. دختره چیزای غمگین میزارع گاهی نمی‌دونم بخدا گیجم

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته نمیشه فراموش کرد منم میخوام جدا بشم الان باردارم 

خدا از این دخترا و زنا نگذره که با مرد زن دار وارد رابطه میشن

گفتی منتظری ببینی پسرمو بابا اون شب میون اون همه خنده و خوشحالی جدا شدیم نمی‌دونستم دیگه صداتو نمی‌شنوم نمی‌دونستم میشه حسرتم  تو ندیدی تولد بچه منو همیشه به یادتم دلتنگتم قیمت دیدن دوباره تو جونم هست میدم برای دیدنت 

توروخدا اگه شرایط مشابه دارید کمکم کنید چیکار کنم شبها بی‌قراری میکنم خواب ندارم بدنم میپره دائم فکرم مشغول 

حق داری،متاسفانه حالت هیچوقت از ته دل خوب نمیشه و خدا از باعث خیانت نگذره،فقط فراموشی درمانشه

نمیتونم بخدا نمیتونم فراموش کنم عکسا از ذهنم بیرون نمیره 

اینکه چی باید گفت که درست باشه رو نمیدونم واقعا ولی الهی دور دلت بگردم دختر🙂

😔😔😔

نمیتونم بخدا نمیتونم فراموش کنم عکسا از ذهنم بیرون نمیره 

میدونم،شرایط تورو داشتم،هیچی آرومم نکرد،هیچی حالمو خوب نکرد هنوزم زخماش باهامه ولی چاره چیه؟

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من
سخته نمیشه فراموش کرد منم میخوام جدا بشم الان باردارم  خدا از این دخترا و زنا نگذره که با مرد ...

الهی خیر نبینن هیچوقت حلالش نمیکنم اون نفهمو..

اگه بچه نداری جداشو ازش چون خیانت مثل خاکستر زیر آتیشه نمیشه فراموش کرد همش از خودت میپرسی چرا مگه من چی کم داشتم اصلا چرا من بودم و رفت و هزارتا عذاب دیگه اینجوری نمون دردش خیلی بده تازه بعد ی مدت میری رو به سرد شدن از همه چی و نفرت و انتقام