2777
2789
اره

وااااا...پیرن که پیرن پیر که زاده نشدن بچه بودن بزرگ شدن جوونی کردن حالا به شما رسید آرزوهاتون فدای پیری ما؟ برید مسافرت؟ اصصصصلا اینکارو نکنیداااا مسافرت جای خودش جشن جای خودش مگه چندبار ازین جشنا هست که بشه بخاطر پیر بودن گذشت چه دلیل مسخره ای طرف اگر واااقعا دوستتون داره میدونید دو روز دیگه شمارو بخاطر حرفای خانوادش شکنجه نمیکنه طرفشون نیست باهاش ازدواج کنید قرار نیست که با اینا زندگی کنید 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

سگ دارم فکر نکنم هیچ وقت ولش کنم مخصوصا تو پیریش ،به نظرم خیلی بی معرفتی در حق حیوون زبون بستست که و ...

پس اون صاحبش ادم بی معرفتیه که به یه موجود کوچیک و ضعیف ظلم میکنه و اذیتش میکنه اونم بعد این همه وفاداری و خدمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوال میپرسم  اگه یه سگ ۲۲سال برای صاحبش خدمت کنه اخرش صاحبش بزنتش و طردش کنه نظرتون دربارش ...

واسه کسی ک دوست ندار اون کس حتی اگر خانواده ت باش باید بپذیری ناراحت کردن خودت ارزش ندار.چون اینقدر اذیتت کردن ک خودت خودتو خورد کنی و اون از اذیت شدنت لذت ببر

واسه کسی ک دوست ندار اون کس حتی اگر خانواده ت باش باید بپذیری ناراحت کردن خودت ارزش ندار.چون اینقدر ...

ای کاش اون میتونست از دستشون فرار کنه

چون نه جایی داره بره نه عرضه رفتن داره متاسفانه.... 

ای کاش اون میتونست از دستشون فرار کنه چون نه جایی داره بره نه عرضه رفتن داره متاسفانه.... 

منم همینم نه جایی دارم برم نه اینقدر محدودم کردن بتونم واسه خودم انتخابی داشته باشم و در اصل بلد نیستم با یه جنس مخالف حتی خواستگار رابطه برقرار کنم و کارمو به سرانجام برسانم و نه عرضه دارم حتی از خونه بدون اجازه بیرون برم.فقط سعی میکنم بتونم به خودم کمک کنم کمتر اذیت بشم همین