2777
2789
عنوان

درد دل

91 بازدید | 16 پست

بچه ها بیاین حرف بزنیم حالم خیلی بده

داداشم از لحاظ روانی مشکل داره چنذین ساله انقد مامانمو اذیت کزد الان فشار خونش انفد بالا میره همش بیمارستانه بابامم ازونطرف خودش درگیری داره من موندم با ی پدر مادر مریض و برادر روامی، همش میترسم چیزیشون بشه  من چی کنم تنهایی😭😭😭😭هیشکسم ندارم فقط دوس دارم خودمو بکشم😭😭😭😭

برادرت باید بره تحت نظر روانپزشک 

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام بردش ولی خیلی دیر دیگه وقتی ک مامانمو بشدت مریض کرد ، این وسط من بیگناه دارم تاوان پس‌میدم😭😭 ...

هیچ وقت دیر نیست

وقتی برادرتون کنترل بشه مادرتون بهتر میشن

فکر و خیال بد رو بذار کنار 

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  
منم هیچ کس نداره بخاطر مامانم خیلی سختیارو دارم تحمل میکنم که حداقل بخاطر من دلش نگیره

من دارم تاوان اشتباه بقیه رو‌پس میدم فقط دوس دارم بمیرم همین، میگم کاش حدقل شوهر داشتم انقد تنها نبودم 

من دارم تاوان اشتباه بقیه رو‌پس میدم فقط دوس دارم بمیرم همین، میگم کاش حدقل شوهر داشتم انقد تنها نبو ...

با این شانس ما البته من متاهلم شوهرم دردی رو دردامونه نگران نباش من دارم تاوان اشتباه بقیه رو میدم

با این شانس ما البته من متاهلم شوهرم دردی رو دردامونه نگران نباش من دارم تاوان اشتباه بقیه رو میدم

بخدا میرم خانواده های دیگه رو میبینم دق میکنم دیگه حس میکنم دارم میترکم میترسمم خودمو بکشم راحت شم