2777
2789
عنوان

غربالگری مرحله اول

93 بازدید | 21 پست

اول باید سونو برم بعد ازمایش؟ یا فرقی نمیکنه؟

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول سونو با جوابش برو ازمایش

اهان ممنون بعد تشخیص جنسیت هم میدن؟

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...
باید بری سونوگرافی با جوابه سونوگرافی بری ازمایشگاه

ممنون هزینه اش چقدر شد برای شما بعد باید مثل سونو قلب ۸ لیوان اب خورد تا مثانه پر بشه؟

احتمالا جنسیت جنین رو بگه. من وقتی واسه سونو ان تی رفتم گفت احتمال زیاد دختره. دوروز پیش هم رفتم سون ...

انشالله سلامت باشه و زایمان راحتی داشته باشی

ممنون هزینه اش چقدر شد برای شما بعد باید مثل سونو قلب ۸ لیوان اب خورد تا مثانه پر بشه؟

اره ب نظرم باید مثانه پر باشه 

ابمیوه بخور قبلش 

یعنی خوراکی شیرین بخور 

هزینشو یادم نیست متاسفانه عزیزم 

و ما توفیقی الا بالله🤍✨
احتمالا جنسیت جنین رو بگه. من وقتی واسه سونو ان تی رفتم گفت احتمال زیاد دختره. دوروز پیش هم رفتم سون ...

بعد اگه ازمایش اول مشکلی نداشته باشه برای دومی فقد سونو رو مینویسن نه؟

اره ب نظرم باید مثانه پر باشه  ابمیوه بخور قبلش  یعنی خوراکی شیرین بخور  هزینشو یا ...

مرسی عزیزم

منم وقتی رفتم گفت  ب احتمال هفتاد تا هشتاددرصد پسره و سونو‌های بعدی هم تایید کردن ک پسره

انشالله پسر کوچولوت همیشه سالم باشه و زایمان راحتی داشته باشی