2777
2789
عنوان

شوهرم دپرس شده همش توفکر خودکشیه

613 بازدید | 24 پست

یک مدت شوهرم از زندگی خسته شده با این که کارگر هست وکلا یک خانه ۸۰ متری ویک ماشین آردی داره همیشه خودخوری می‌کنه ومیگه من شرمنده زن وبچم هستم نتونستم خوشبختتون کنم داره عذاب میبینه نمی‌دونم چیکار کنم شغل خوبی نداره کا امنیت شغلی داشته باشه بعضی موقعا میگه زن بیا این خونه و ماشین کل دارایی ماهستش اینم بدم بهت وبچم دلم میخاد سربزارم به بیابون

بنی ادم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند چه عضوی بدرآورد روزگار دگر عضوهارانماندقرار

اون الان نسبت ب خیلیا پولدار حساب میشه چون خونه و ماشین داره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بااین شرایط اقتصاد به اینیم ک دارین خداروشکر کنین

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون الان نسبت ب خیلیا پولدار حساب میشه چون خونه و ماشین داره

همش به اطرافیان نگاه می‌کنه میبینن مثلاً فلانی ماشین فلان مدل داره منم همینا رو بهش گفتم

بنی ادم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند چه عضوی بدرآورد روزگار دگر عضوهارانماندقرار
پس ما ک مستاجریم موتورم نداریم کلی بدهی شوهرم بالا آورده باید ۲نفری خودمونو بکشیم

ممنونم ازمشارکت شما

بگو همینکه بفکر ما هستی و اهل کار و تلاشی ازت ممنونم

خیلیا خونه و ماشین ندارن که شما دارین 

انشالله بقیه ‌ هم جور میشه، الان خیلیا تحت فشارن، ما خودمون کلی بدهی و قسط داریم ولی خدا بزرگه 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

عزیزم خیلی باهاش حرف بزن.الان زندگی شما خدارو شکر نسبت به خیلیا عالی حساب میشه.

نمیخام تو دلتو خالی کنم. زن دوست شوهرم دیشب خودشو کشت.با وجودیکه همه چی داشتن و عاشق شوهرش بود.چند ماه اخر افسردگی گرفته بود