یک مدت شوهرم از زندگی خسته شده با این که کارگر هست وکلا یک خانه ۸۰ متری ویک ماشین آردی داره همیشه خودخوری میکنه ومیگه من شرمنده زن وبچم هستم نتونستم خوشبختتون کنم داره عذاب میبینه نمیدونم چیکار کنم شغل خوبی نداره کا امنیت شغلی داشته باشه بعضی موقعا میگه زن بیا این خونه و ماشین کل دارایی ماهستش اینم بدم بهت وبچم دلم میخاد سربزارم به بیابون
بنی ادم اعضای یکدیگرند که در آفرینش زیک گوهرند چه عضوی بدرآورد روزگار دگر عضوهارانماندقرار
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودتو خوشحال و راضی نشون بده بهش بگو که از این زندگیی که براتون ساخته خوشحالی ،درسته وضع مالی خوبی ندارین ولی همین که سایه اش بالا سرتونه خداروشکر میکنی و کنار هن خوشبختین