2777
2789

سلام خانما..

من بارداری دومم هست،کلی قبلش دعا کردم بدویار باشم اضافه وزنم تو بارداری از دست بدم اما ..هی..

نصف قبلنم غذا میخورم چه بسا یک سوم بعضی وقتا 

ویارم دیوونم کرد این سه ماه

نه تنها وزن اضافه نکردم بلکه ۱.۵کیلو هم اضافه کردم😑

سر پسرم ویار نداشتم بیش از حدهم غذا میخوردم اما ۳ماه اول ۳کیلو وزن کم کردم

اما الان باویار دیوونه کننده انگار نه انگار

اه

چطوری بعضیا انقدر کم میکنن اخه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من کلا بدنم تکون نمیخوره 

نه حاضر لاغر بشه نه چاق

اضافه وزن الانمم از پسر اولم مونده

دکترم ۸تا ویتامین در روز برام نوشته بود تو ۵ماه ۳۰کیلو وزن اضافه کردم منی که تو ۳اه اول باکلی خوردن ۳کیلوهم کم کرده بودم

بعد زایمان۱۴کیلوش موند 

گفتم تو این بارداری حداقل یکم کم کنم

اونم انگار نه انگار

اونایی که گلا لاغرن وزن کم میکنن یانه تپلاهم کم کردید؟

وای اسی دمت گرم من دیگ پنج ماهمه هنوز نیم کیلو اضافه کردم دکترم کلی قرص و زینک نوشته ولی میبینه فایده نداره سر همه بارداریام منج تا هفت کیلو اضافه میکنم

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

من سر پسرم هیچی نمیتونستم بخورم پنج کیلو کم کردم.الانم یکم از بارداری اولم بهترم یکم میخورم ولی خیلی کم فک صبحانه ی لقمه کوچولو ناهار اگه برنج باشه نهایت سه قاشق شامم بیشتر اوقات نمیتونم بخورم،چهار کیلو کم کردم تا الان

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
ناخواسته که نیست بهتر بود قبلش وزن کم میکردی نه الان

میگم بدنم خیلی به تغییر وزن مقاوم 

تو حالت بارداری نه چاق میشه نه لاغر

من ورزش سنگینم میکردم 

رزمی کارم

اما کم نکردم

خوشا به سعادتت،دستت رو سر من😂 کلا لاغری؟

قدم ۱۶۴ وزنم ۵۷ اسی 

ولی اندام خودمو دوس دارم چون اکثر وزنم توی باسنه ولی ای خاهر چه کنم ک این شکم بعد زابمان سخته اب کردنش

به همون ترک ها نمی ارزه لاغری

من سر پسرم هیچی نمیتونستم بخورم پنج کیلو کم کردم.الانم یکم از بارداری اولم بهترم یکم میخورم ولی خیلی ...

وای من اینجوری بخورم ۱۰کیلو کم میکنم قطعا؟😅

من کلا هرکی میبینتم(وقتایی که باردار نیستم)میگه وای تو انقدر میخوری چاق نیستی چرا اگر ما بودیم الان ۱۰۰کیلو بودیم مثلا

کلا اندامم اصلا به وزنمم نمیخوره فکر کنم چون ورزش میکنم

چون دور کمرم خیییییلی لاغر تقریبا هیچی شکم ندارم دنده هام معلومه برای همین هیچکس قبول نمیکنه وزنم چقدر

قدم ۱۶۴ وزنم ۵۷ اسی  ولی اندام خودمو دوس دارم چون اکثر وزنم توی باسنه ولی ای خاهر چه کنم ک این ...

منم قبل پسرم همین بودم ۱۶۳ با ۵۷

همیشه عالی بوده اندامم برای همین لتقدر سختمه و رو اعصابمه این اضافه وزن

منم قبل پسرم همین بودم ۱۶۳ با ۵۷ همیشه عالی بوده اندامم برای همین لتقدر سختمه و رو اعصابمه این اضاف ...

نگران نباش باز میفتی تو شیردهیپوست استخونت میکنن