2777
2789

حس میکنم خودمو دارم با این حرفا گول میزنم و الکی خودمو آروم میکنم 

ولی واقعا ی زمانی در حیاتی ترین نقطه های زندگیم ی فکرایی تو سرم بود یا ی جوری عمل کردم ک الان بعد چند سال حسرتشو میخورم و میگم حالا دیگه چرا باید بهشون فکر کنم دلیلش چی میتونه باشه حالا ک دیگه هیچ کاری از دستم بر نمیاد نمیدونم چطوری باید خودمو شرایطمو بپذیرم و افسردگی نگیرم 

میگم شاید قسمت این بوده ک اینجوری بشه شاید تلاش من کم بوده ولی این فکری ک الان دارمو اونموقع اصلا نداشتم و نمیدونم چرا حالا فکری شدم...فرض کنین ی فکر بزرگ و توقع زیاد در کنار توان کم خیلی ناجور شدم حسرت میخورم خیلی دنیا رو سرم خراب شده وقتی بقیه رو میبینم ک ب همه جا رسیدن ولی من چون اون زمان فکر درستی نداشتم الان هیچم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب مسلما آدم ها ک بزرگ‌میشن فکراشونم بزرگ میشه اون موقع خوب به اندازه الان همه مسایل رو نمیسنجیدین .. نه خووو فکر کردن نداره ب جا حسرت خوردن دوباره تلاش کنید و ی مسیر دیگه برای رسیدن به اهدافتون انتخاب کنین . ایشالا موفق باشی