2777
2789
عنوان

سفره صلوات باب الحوائج

14 بازدید | 1 پست

سلام دوستان

گروهی خانم هستیم که هفتم هر ماه ما سفره صلوات باب الحوائج و حدیث شریف کساء داریم به نیت سلامتی و ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف.

اینطور هست که هفتم هر ماه راس چهار بعدازظهر جمعی از راه دور و نزدیک با هم،هم انرژی میشیم و بعد از فرستادن چهارده هزار صلوات حدیث شریف کساء می خونیم و بعد دعای فرج و سلامتی امام زمان عجل الله تعالی و فرجه الشریف و بعد برای همدیگه طلب خیر و نیکی می کنیم.

از اونجایی که اگه یکی برای شخص دیگه دعا کنه و دعای دسته جمعی و صلوات و قرائت حدیث کساء خیلی حاجت میده ، این سفره فوق العاده هست.

این سفره سالهای زیادی هست که انداخته میشه و چون از راه دور هم صلوات نذر می کردن بنا به این شد که دوستان راه دور در مجازی با خودمون در دنیای واقعی همراه کنید.

ساعت و زمان دقیق هر سفره هر ماه اعلام میشه و هر عزیزی هر تعداد دلش می خواد صلوات برمیداره و اسمش به ما میگه و ما اسمش و تعداد هدیه های صلوات رو می نویسیم و با باقی اسم های دوستان داخل قرآن سفره میزاریم. و روز سفره صلوان راس ساعت چهار بعدازظهر با وضو و لباس تمیز و عطر زده رو به قبله تصور می کنه که کنار سفره با ما هست وهدیه های صلواتاش میفرسته و حدیث کساء می خونه و اگه دلش خواست یک روضه کوتاه از نت گوش میده و دعای فرج و سلامتی امام زمان (عج)می خونه و بعد رو به قبله سلام میده و برای ظهور و سلامتی امام زمان(عج)دعا می کنه و بعد برای عزیزان و دوستان و همراهانش آرزوها و خواسته های خوب از خدا می خواد.عزیزان دنیا مثل آینه است هر چی واسه باقی بخوان خدا هم واسه شما می خواد.

تو کتاب بالاترین نذر هست که فرستادن چهارده هزار صلوات دسته جمعی و بعد خوندن حدیث شریف کساء خداوند مهربون خیلی حاجت میده.توصیه می کنم اولین باری که حدیث کساء می خونین حتما معنی فارسی اون بخونین خصوصا صفحات آخر که خود پیامبر فرمودن که هیچکس از این جمع قرائت کنندگان و دعا کنندگان غمگین خارج نمیشه.ان شاالله🌸

عزیزان ما در ایتا هستیم و این بگم که این دوره همی اگه خدا بخوادفقط جنبه معنوی واسه من داره و اگه ضره ای کوچیک فک کنین دنبال سود هستم خودتون مدیونم کردین.

لینک گروه:

https://eitaa.com/joinchat/446300411Ca90ad44b

سوالی داشتین بپرسین🌸

خدای مهربونم نعمت  تندرستی  و سلامتی را برای همه و خودم حفظ کن ...آمین مهربان،بخشنده،بزرگوار