2777
2789

فرض کنید بچه شما البته بچه ک ن بالای ۱۸ حالا هر سنی (۲۰.۲۳.۲۵و...بیاد ب شما یا پدرش بگه (فرقی نمیکنه دختر یا پسر)من نیاز جنس ی دارم ولی ب کسی آنقدر ها علاقه ندارم ک بخام ازدواج کنم حالا چجوری نیازم رو برطرف کنم شما چی میگی بهش

هیچ میگم برو خودتو جمع کن

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول سعی میکنم بیشتر باهاش وقت بگذرونم تا یه مدت حواسش کمتر بره سمت این چیزا بعدش جدی در مورد ازدواج باهاش صحبت میکنم

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

والا من میگم سعی کن مث تمام همسن های جامعه البته در قالب چهار چوب خودت ک شامل رعایت بهداشت و عدم وابستگی ب طرف مقابله نیازت رو برطرف کنی و از همهمتر حتی برای چند دقیقه دست گرفتن هم سعی کن کسی رو انتخاب کنی ک در حد و حدود تو باشه منم سعی میکنم شرایطش رو برات فراهم کنم یا حتی بهش میگم چ کاری از دست من برات بر میاد خوشحال میشم کمکت کنم و این حس نیازت کاملا طبیعیه

خودم براش ی کیس مناسب پیدا میکنم میگم آشنا بشن بعد ازدواج 

اصلا رابطه قبل ازدواج رو نمیپسندم شاید طرفش با همه شهر بوده و همه بیماری هارو داره بعدش بچه منم ب اون بیماری ها مبتلا میشه 

مثلا من ی عروسی میخوام ک پاک باشه اولین تجربش باشه پسرمم مقابلش باید پاک باشه ن که بره هر غلطی رو بکنه بعدش دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده بگرده

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)
حتما خیلی باتون صمیمیه، یا اینکه ببخشید کم داره وگرنه پسر یا دختر بالا ۱۸سال خودش عقل داره چطور و چی ...

من بچه ندادم 

فقط ی کلیپ دیدم فکرمو برای آینده مشغول کرد