2777
2789
با پشت دست میزنم تو دهنش🤣🥴 آخه بچه تو هنوز نمیدونی رابطه اونوقت نیاز جنسی میخوایییییی؟ بعد زندان ...

😂

رابطه رو بچه ها نمیفهمن شاید

ولی نیاز جنسی از بچه زیر ۶سالم متوجهش میشه که میرن ازون بازیا میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم خیلی سخته اینک بگی برو با هرکی دوس داری ک نمیشه چون بازم خودش آسیب می‌بینه

نمیدونم ببین پدرمادر که متخصص همه امور نیستن اونام دوتا انسانن 

من احتمالا از یه مشاوری چیزی کمک بگیرم خودم واقعا نمبدونم باید چیکار کنم

😂 رابطه رو بچه ها نمیفهمن شاید ولی نیاز جنسی از بچه زیر ۶سالم متوجهش میشه که میرن ازون بازیا میکن ...

داره میگه بالای هجده سالش باشه سی سال و بییت و‌پنج سالل

ولی من بچم به دنیا بیاد نمیزارم از اون کارا کنه

چشم ها دریچه ی روحن!...

داره میگه بالای هجده سالش باشه سی سال و بییت و‌پنج سالل ولی من بچم به دنیا بیاد نمیزارم از اون کارا ...

خو دیگه بدتر

یعنی نیاز جنسی مال همه هست. 

یجوری میگین نمیزارم آنکارا کنه که انگار بقیه مادرا خودشون بچشون میفرستن😂

منظورم اینه این نیاز در هر صورت وجود واره🤗

ن بچه قصه ما قصد نداره 😂فقط ی مثال بودا بچه ندارم  

آره میدونم

همون بچه قصه رو پرسیدم.😂 

خوب معنای ازدواج رو باید بهتر بفهمه احتمالا یه سری مسائل قبلیه تربیتی باعث شده از ازدواج ترس داشته باشه یا... 

اما درهر صورت برا زدواجم زوده بنظر من. 

کلا خودشو سرگرم کنه و مادر بیشتر هواشو داشته باشه و پدر محبتشو چند برابر کنه. 

حتی اگ دید مذهبی هم نداشته باشی خیلی سخته ک ل بچت بگی برو با هرکی ک میخای مثلا دوس پسرت یا دوس دخترت

اره من ادم مذهبی ای نیستم اما واقعا برام عیرقابل تصور بود

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.