2777
2789

فرض کنید بچه شما البته بچه ک ن بالای ۱۸ حالا هر سنی (۲۰.۲۳.۲۵و...بیاد ب شما یا پدرش بگه (فرقی نمیکنه دختر یا پسر)من نیلز جنسی دارم ولی ب کسی آنقدر ها علاقه ندارم ک بخام ازدواج کنم حالا چجوری نیازمند برطرف کنم شما چی میگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نمیدونم اصلا نمیتونم خودمو تو اون موقعیت ببینم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

سوال بسیار سختی بود نمیدونم 

ولی بهتره این سوالو از یه مشاور بپرسی به اینجا زیاد اعتماد نکن 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
پدرمادر ایرانی در اینجور مواقع میزنن تو دهن بچشون  خودم بچم فعلا تو شکممه نمیدونم چیکار میکنم& ...

بنظرم خیلی سخته اینک بگی برو با هرکی دوس داری ک نمیشه چون بازم خودش آسیب می‌بینه

هممون داریم و داشتیم.  صبر سرگرمی درس کلاس ورزش

بچه ای ک اینجوری میگ لابد خیلی ب سرش زده 

ولی میگ اگ ازدواج کنم خوشحال نیستم آخه نمیتونم برای نیاز جن سی ازدواج کنم