2777
2789

نظرتون چیه

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

برای ایشون واقعا واجب بود صورتش کج بود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ایشون واقعا واجب بود صورتش کج بود

اون خانوم آلارز تو اینستام چهره قبلیش مثل ایشون بود ینی خیلی لاغر بود

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  

پشمام

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

بنظرم اینا دوفرد جدا هستن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

صلوات فرستادم عزیزم

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

نمیشناسم

ولی برای بعضیا لازمه بهتر میشن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هر چی هست خیلییییی خوشگله خدایی

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
نبابا واقعیه مگه ؟؟؟قشنگ اندازه ی کف دست از صورتش کم شده ،، فک کنم قبلشو با برنامه اونطور کردن 

واقعیه مم از فیلمش اسکرین گرفتم

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
هر چی هست خیلییییی خوشگله خدایی

کیه

نمیشناسم ولی برای بعضیا لازمه بهتر میشن

همونیه که تو اینستا خیلی ترند شد ویدیوش با اون عکاسه 

چشماش سبزه و همه میگن مدلی که بدون ارایش خوشگله!

الانم شده مدل میکاپ همه میکاپ ارتیست های معروف تهران... 

اره بهتره میشن ولی خیلیام هستن ژل میزنن خوب میشن اما سن شونم زیادتر دیده میشه انگار

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم