2777
2789
عنوان

آیا باردارم ؟

94 بازدید | 8 پست

سلام به همگی 

من چند ماهی بود تنبلی تخمدان خفیف داشتم رفتم دکتر گفت سریع به بارداری اقدام کنین من روزی که پریود شدم دکتر گفت از روز سوم تا پنج روز قرص لتروفم ۲/۵ بخور و از روز هشتم تا یازدهم امپول برام زدن هر روز یک عدد بعدش روز دهم نزدیکی روز دوازدهم بیا مطب بعد سونو واژینال کرد و گفت یه امپول اچ سی جی بزن کوریونیک بعدش فردا نزدیکی بکن و بعدش سه روز بعد که تخمک گذاریته بعدشم من همه این کار ها رو کردم بعد به شدت درد شکم و زیر شکم داشتم الان تقریبا از اون امپول دو هفته گذشته همه علائم بارداری رو دارم به جز تهوع و لک ۷ روزم مونده به وقت پریودم خیلی هم عجله دارم برای تست زدن به نظرتون من میتونه باردار باشم ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که باردار باشی عزیزم 🤲 

صبر کن دو روز مونده به پریود بزن نشون میده احتمالا

میشه دعا کنی منم زودتر پریود بشم کلافه ام حسابی

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت