2777
2789

تکرار یک چیز باعث باور میشه

از قدرت تلقین میشه استفاده کرد تا باور های خوب رو جایگزین باور های منفی کرد

💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

سلام به تمام دوستان و عزیزان و همراهان تاپیک ها بنده 😊🌹

موضوع بحث امروز تلقین

تو تاپیک های قبلی(فرکانس مغز) دیدید که نوشتم انسان نتیجه افکار خودشه !

افکار به خودی خودی چیزی نداره چی‌ باعث میشه افکار تبدیل به واقعیت بشه؟

باور و احساس ما این اتفاق رو رقم می‌زنه

چه چیزی باعث میشه یک چیز بشه باور ما؟

تلقین!

حالا می‌تونه توسط خودمون باشه یا توسط یکی دیگه !

تلقین : تکرار یک موضوع به ضمیر خودآگاه ما  

باعث میشه بره تو ضمیر ناخودآگاه ما و بشه یاور ما

+ من آهنگ گوش میدم آروم میشم !

این تکرار شده و تلقین رخ داده و این شخص آهنگ گوش میده اروم میشه !

تلقین از کجا اومده و داستانش چیه؟

کاشف تلقین دکتر امیل کوئه بود این آدم داروساز و روانشناس فرانسوی بود !

یه روز بیمارش میاد پیشش و میگه این دارو ها هیچ تاثیری دیگه نداره و تاثیری واسه بهبود حالم نداره و ..

دکتر کوئه همون قرص ها رو ازش گرفت و فرداش

دقیقا همون قرص رو با شکل و طرح جدید بهش داد و بهش گفت این قرص تازه رسیده دستم و خیلی ها رو حالش رو خوب کرده مطمئن باش این حالت رو خوب می‌کنه از قبلی خیلی بهتره و قوی تره

(در صورتی که همون قرص‌ قبلی بود و فقط ظاهرش تغییر کرده)

بعد از یه مدت بیمار اومد گفت دکتر این قرص فوق العاده اس و حالم رو خیلی خوب کرد

دکتر اینجا تعجب کرد و .. و اینجا بود که تلقین رو کشف کرد

تلقین چند نوع داره !

دیداری

شنیداری

فکری

کلامی

نوشتاری

واسه هر کدوم مثال کوچیک میزنم !

دیداری: دیدن یک عملکرد و گفتن : منم میتونم این و انجام بدم و این کار رو کنم و ...

شنیداری : مثلا من با شنیدن موسیقی آروم میشم ، شنیدن قرآن آروم میشم و.. این یه نوع تلقین هشت که موقع شنیدن اتفاق میفته

فکری : کسی که بنا به دلایلی فکر می‌کنه بدشانسه و این فکر انقد تو مغز تکرار میشه باعث تلقین میشه و ..... نتیجه بد شانس میشه

نوشتاری : دعا نویس ها  

شخصی که می‌ره پیش دعا نویس

تلقین به اون نوشته باعث عملکرد بعدی میشه

یا شخصی که میگه من تا ننویسم یاد نمی‌گیرم

این تلقین کرده و واقعا هم اگر ننویسه یاد نمیگیره !!

تلقین ها تکرار میشن و وارد ضمیر ناخودآگاه میشه و باور ساخته میشه و زمانی که باور ساخته بشه احساسات ترکیب میشه و اتفاق ها توسط فکر کردن بهشون و حس کردنشون رقم می‌خوره

هرچند زمانی که انسان به خودش تلقین می‌کنه احساسات هم تحت تاثیر قرار میگیرن!

مثلا یک شخص باور نداره که بد شانسه ولی بخاطر یک اتفاق اطرافیان به قدری بهش میگن تو خیلی بد شانسی و این احساس بدی بهش دست میده و قدرت تلقین و .. باعث میشه که حس کنه ک بد شانسه.

همین باعث میشه فرداش احساسش خوب نباشه

خوب نبودن احساس خودش باعث میشه اتفاق های جالبی نیفته و کوچیک ترین اتفاق بد که بیفته

میزنه به حساب بد شانسی

بد شانسیش ثابت میشه و اینجا میشه باور!

در کل اینا رابطه مستقیم دارند با هم  

دوستان تو زندگی ما خواه ناخواه تلقین تاثیر خودش رو می‌ذاره چه بهتر که ما این موضوع رو یاد بگیریم و اطلاعات داشته باشیم و دائم در حال تلقین کردن امواج مثبت باشیم 😊🌹

پ.ن

دوستان تمامی تاپیک ها و نظرات بنده به صورت کلی و مختصر از روی اطلاعات و تجربیات گذشته ی و حال حاضر خودمه 

بهتره در مورد هر کدوم از موضوعاتی که بهش اشاره میکنم خودتون تحقیق کنید و تو این مسیر پرورش افکار قرار بگیرید 😊

این جمله رو برای افراد کمی میگم: تایمتون رو ، تو تاپیک ها خواهر شوهر برادر شوهر و مادرشوهر و فلان موضوع و ... اگر نمیتونید کمکی کنید تلف نکنید و حس بد رو دریافت نکنید ! 

انسان تو هر سنی و شرایط باشه دائم در حال یادگیری هست

یاد گیری پایان نداره

ممنون بابت تایمی که گذاشتید 🌹

موفق باشید 🌹

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

سلام یه سوال داشتم ازتون من مربی ورزشم نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی ظاهر بدیم ندارم اینارو میگم که بدونید در مورد ظاهرم اعتماد به نفس دارم ولی نمیدونم چرا از حرف زدن جلوی جمع مثل کنفرانس دادن میترسم از اینکه جلوی دوربین وایسم و جلوی چند نفر عکس بندازم اضطراب میگیرم کاملا امادگی این و دارم که مدرک درجه دو مربیگری و بگیرم ولی از ترس این که نگن کنفرانس بده نمیتونم شرکت کنم حتی کلاس زبان نمیتونم برم که مجبور نشم تو جمع حرف بزنم چی کار باید بکنم

سلام یه سوال داشتم ازتون من مربی ورزشم نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی ظاهر بدیم ندارم اینارو میگم که ...

سلام

اگر در مورد ظاهرتون هم صحبت نمی‌کردید 

اولین چیزی که می‌خوام بگم 

دقیقا همین نبود اعتماد به نفس هست 

حالا نبود اعتماد به نفس نسبت به چی؟

ظاهر که میگید خوبه ! 

پس میمونه اعتماد به نفس روی شخصیت خودتون 

این که چقدر خودتون رو یارو دارید

چقدر نسبت به توانایی خودتون تو حرفه ای که کار میکنید به خودتون ایمان دارید 

چقدر خودتون رو قبول دارید! 

اصلا  عزت نفس داری 

اگر داری چقدر ؟

مشکل رو میدونید 

ولی دلیل این مشکل باید از درونتون پیدا بشه ! 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درواقع مثل دومینو میمونه 

یعنی ما در هر صورت فرکانس رو دریافت خواهیم کرد 

پس بهتره که تلقین باور عادت اعتقاد شانس یا هرچیزی که اسمش هست رو   بهترین هاش رو برا خودمون گلچین کنیم درسته؟

.

درواقع مثل دومینو میمونه  یعنی ما در هر صورت فرکانس رو دریافت خواهیم کرد  پس بهتره که تل ...

دقیقا همینه  👌

هنر اونجاست که یه چالش هم تو زندگی اتفاق بیفته و همچنان حس و حالمون رو خوب نگه داریم 

دقیقا همینه  👌 هنر اونجاست که یه چالش هم تو زندگی اتفاق بیفته و همچنان حس و حالمون رو خوب نگه ...

گرفتم حرفت رو .

مادرم به شدت به عطسه اعتقاد داره و باور خودشه 

اما من همیشه برعکسش رو عمل میکنم  

همیشه سر این موضوع دعوا داریم 

مثلا اگر من بخوام ماشین بخرم کسی عطسه کنه میگه صبر کن 

ماشین مثال زدم منظورم چیزای ریز درشت کلا

چون برا خودش واقعا بد میشه اما برا من نه چطوری این دیدگاهش رو عوض کنم

.

گرفتم حرفت رو . مادرم به شدت به عطسه اعتقاد داره و باور خودشه  اما من همیشه برعکسش رو عمل ...

مادرت چون این اعتقاد رو داره دقیقا برای مادرت درسته یه قدری این اتفاق رو دیده دیگه ایمان آورده بهش 

مادرت نمیدونه تمام این قدرت عطسه از باور خودشه لزوما عطسه هیچ بار فرکانسی و .. ندارع!!

مثل مادر من که میگه اگر قیچی زده بشه دعوا میشه ! 

خوشبختانه منم بهش گفتم مامان اگر  بعدش نوکش رو سریع  بزنی زمین دیگه دعوا نمیشه 🤣

حالا میگی چجوری این باور های غلط رو بخوای از ذهن مادرت پاک کنی 

اگر مادرت سنش بالاس به هیچ وجه نمیتونی این تغییر رو ایجاد کنی 

عمدتا افراد سن بالا که یک عمر روی یک مسئله ایمان و اعتقاد دارن رو نمیشه تغییرش داد مگر این که خودشون کتاب بخونن و به صورت منطقی وارد این مباحث بشن و ..

مادرت چون این اعتقاد رو داره دقیقا برای مادرت درسته یه قدری این اتفاق رو دیده دیگه ایمان آورده بهش&n ...

خیلی شیک داری میگی  کلا عقب نشینی کنم از موضوع خودم .

ولی اون پدر مارم درمیاره خب 

.

خیلی شیک داری میگی  کلا عقب نشینی کنم از موضوع خودم . ولی اون پدر مارم درمیاره خب

🤣🤣

ظاهراً مادرت دقیقا از همونایی هست که حتی حاضر نمیشه در موردش صحبت کنه و تا بخوای چیزی بگی 

میگه چرت نگو 🤣

خوب چه راهکاری بدم واسه کسی که نخواد 

حتی تو ام از قصد بخوای جلوش عطسه ات بیاد و صبر نکنی و ..

تاثیری نداره فقط عصبی میشه ک چرا اهمیت نمیدی بهش 🤣

گرفتم حرفت رو . مادرم به شدت به عطسه اعتقاد داره و باور خودشه  اما من همیشه برعکسش رو عمل ...

دوست عزیز اینکه این موضوع ناراحتت میکنه بخاطر اینه که از درون روی خودت و انرژیت کم کار کردی،باید یاد بگیری توجهت رو روی چیزهای مفید بزاری،چیزهایی با انرژی و فرکانس مثبت ،زمانیکه توجهت رو از مادرت برداری و به کتاب و ورزش و کار و هدفت و … بدی اونوقته که مامانت هزار بارم بخاد موقع عطسه حرفی بزنه تو با یه لبخند باهاش برخورد میکنی و با قدرت کار خودتو انجام میدی بدون اینکه حتی ذره ای حال درونت عوض شه یا عصبی بشی.

دوست عزیز اینکه این موضوع ناراحتت میکنه بخاطر اینه که از درون روی خودت و انرژیت کم کار کردی،باید یاد ...

بله درسته راستش من هنوز اول راهم   تازه دارم شروع میکنم 

امیدوارم خوب کامل یاد بگیرم 

.